Libnet.ro
UNICEF

10:00

Valeriu Gheorghita: Romaniei ii revin aproximativ 3,5 milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19 de la Moderna. Daca se va aproba inca un contract, am putea primi dublu

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Romaniei ii revin aproximativ 3,5 milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19 de la Moderna. Daca se va aproba inca un contract, am putea primi dublu

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, a anuntat ca serul produs de Moderna, care a primit unda verde din partea Agentiei Europenea Medicamentului, va ajunge. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita: A doua etapa a campaniei de vaccinare - 4 milioane de persoane cu varsta peste 60 de ani si bolnavi cronici - va incepe dupa 15 ianuarie

A doua etapa a campaniei de vaccinare - ce vizeaza aproximativ 4 milioane de persoane cu varsta de peste 60 de ani si bolnavi cronici - ar urma sa inceapa dupa data de 15 ianuarie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa. Pentru inceperea celei de-a treia etape, medicul Valeriu Gheorghita vede inceputul lunii aprilie ca termen realist.

COL. DR. VALERIU GHEORGHITA: 5,5 milioane de persoane sunt eligibile pentru vaccinare in etapa a II-a

Etapa a II-a de vaccinare anti-Covid 19 va incepe dupa 15 ianuarie *in prima faza vor fi vaccinate 40. 000 de persoane aflate in cele 1884 de centre medico-sociale din tara Peste o mie de centre de vaccinare vor fi active la nivel national, dupa 15 ianuarie pentru demararea celei de-a doua etape de vaccinare anti-Covid 19, a anuntat, ieri, medicul militar Valeriu Gheorghita, seful Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV) impotriva Covid-19. Intentionam ca etapa a II-a de vaccinare sa inceapa dupa 15 ianuarie. Vom incepe cu persoanele internate in centrele medico-sociale.

Dr. Valeriu Gheorghita: in ianuarie intra in Romania 600.000 de doze de vaccin. Etapa a doua vizeaza vaccinarea a 4 milioane de varstnici

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita a anuntat, marti, ca Romania va primi in luna ianuarie circa 600. 00 de doze de vaccin anti-COVID-19.

VALERIU GHEORGHITA: Campania de vaccinare a inceput in conditii normale, nu s-au inregistrat evenimente deosebite

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a inceput in conditii normale, nu s-au inregistrat evenimente deosebite si au fost respectate procedurile, a declarat, astazi, la Spitalul Militar Central, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita.

VALERIU GHEORGHITA S-A VACCINAT IMPOTRIVA COVID: E timpul sa reducem consecintele negative ale acestei pandemii

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a facut in aceasta dimineata prima doza a vaccinului COVID, in centrul de vaccinare amenajat in policlinica Spitalului Militar Central din Bucuresti, relateaza Digi24.

VALERIU GHEORGHITA: Intentionez ca dupa jumatatea lunii ianuarie sa incepem vaccinarea pentru etapa a 2-a

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatul campaniei nationale de vaccinare impotriva Covid 19 a declarat, ieri, ca intentioneaza ca etapa a II-a a vaccinarii sa inceapa la mijlocul lunii ianuarie, cu persoanele cele mai vulnerabile.

VALERIU GHEORGHITA: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca redeschiderea scolilor pentru cursuri fata in fata nu este conditionata de vaccinarea profesorilor. El spune ca personalul din invatamant este prioritizat, avand in vedere ca deserveste o activitate esentiala.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Medicul Valeriu Gheorghita: Romania va respecta schema de vaccinare cu rapel la 21 sau 28 de zile, in functie de producatorul vaccinului

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita a mentionat ca Romania va respecta schema de vaccinare cu rapel la 21 sau 28 de zile, in functie de.

Dr. Valeriu Gheorghita: Vaccinul Moderna impotriva COVID, in Romania pana pe 15 ianuarie

Vaccinul impotriva COVID-19, produs de Moderna, este asteptat sa ajunga in tara noastra pana la jumatatea acestei luni, a anuntat coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania, medicul Valeriu Gheorghita, la Antena 3.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )