Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Munteanu: Traian Basescu cere demisia lui Siegfried Muresan pentru ca acesta ii incurca lui Vlad Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Valeriu Munteanu: Traian Basescu cere demisia lui Siegfried Muresan pentru ca acesta ii incurca lui Vlad Plahotniuc

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu considera ca motivul real pentru care Partidul Miscarea Populara, condus de catre Traian Basescu, solicita demisia eurodeputatului Siegfried Muresan este ca acesta ii incurca lui Plahotniuc. continuă pe Adevărul

PMP ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan

Partidul Miscarea Populara PMP) a anuntat astazi ca ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din partid si din Parlamentul European, dupa ce acesta ar fi decis sa se alature PNL, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, se arata intr-un comunicat de presa al paridului, transmis Redactiei noastre.

PMP cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din Parlamentul European

Partidul Miscarea Populara ii cere demsiia din Parlamentul European lui Siegfried Muresan, dupa ce acesta a anuntat plecarea sa din PMP in tabara PNL. Suntem informati ca tanarul europarlamentar.

PMP i cere demisia lui Siegfried Muresan din Parlamentul European: A optat pentru PNL, unde i s-a garantat loc eligibil pe listele la europarlamentare

Partidul Miscarea Populara ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din Parlamentul European, afirmand ca acesta a negociat cu PNL, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2019.

Valeriu Munteanu solicita excluderea Partidului Sor din campania pentru Primaria Chisinau

Candidatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, solicita Guvernului verificarea surselor de finantare a Fundatiei Miron Sor. Candidatul PL sustine ca fundatia, care organizeaza un concert pe 12 mai la Chisinau, cu participarea artistilor rusi, ar fi intretinuta cu bani din afara tarii, transmite IPN.

Valeriu Munteanu a depus o contestatie contra socialistilor: Solicit sa fie interzisa implicarea lui Igor Dodon in campania electorala a lui Ion Ceban

Candidatul PL la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, a depus o contestatie la Judecatoria Chisinau contra actiunilor candidatului PSRM la sefia Capitalei, Ion Ceban, pe motiv ca acesta ar fi promovat de catre Igor Dodon si pentru ca incalca legislatia electorala difuzand Ziarul Socialistii, tiparit intr-un tiraj de 150. 000 exemplare si achitat din fondul electoral al PSRM pentru alegerile din 20 mai.

Traian Basescu: Doamna Carmen Dan trebuie sa demisioneze pentru inscenarea pe care a facut-o. Sa-si ia bagajele si sa se care la Videle (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ministrul de Interne Carmen Dan trebuie sa isi dea demisia dupa ce procurorii au inchis dosarul privind microfonul pe care aceasta a sustinut ca l-a gasit in.

PNL cere demisia sefei TVR

PNL cere demisia presedintelui-director general al SRTv, Doinei Gradea, iar daca nu va face acest lucru pana marti, va fi convocata la audieri in Comisia de cultura a Camerei Deputatilor, a anuntat purtatorul.

Se cere DEMISIA lui CARMEN DAN, dupa jafurile de la SINESTI: Ne e frica sa circulam in siguranta prin tara

Deputatul PNL, Pavel Popescu, ii solicita demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, acuzand ca aceasta nu are capacitatea sa asigure siguranta romanilor. Solicitarea vine in contextul tentativei de jaf de la Si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )