Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN VALOARE DE 4,5 MILIOANE LEI Good People si-a rascumparat anticipat intreaga emisiune de obligatiuni listate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN VALOARE DE 4,5 MILIOANE LEI Good People si-a rascumparat anticipat intreaga emisiune de obligatiuni listate

Good People, producatorul brandului FruFru, a rascumparat anticipat si integral emisiunea de obligatiuni cu scadenta in 2021 FRU21), optiune prevazuta in Memorandumul de listare, reiese dintr-un comunicat al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Propunerea Gabrielei Firea de taiere a 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, aprobata miercuri

Consiliul General a aprobat miercuri propunerea primarului Gabriela Firea de taiere a circa 50 de milioane de lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Dupa finalizarea lucrarilor, cladirea va adaposti un centru de informarespatiu expozitional la parter, spatii pentru birouri la etajele 1-6, sala de conferinte si bufet la etajele 7 si 8. Lucrarile au inceput deja in aceasta vara. Imobilul a fost lasat in paragina peste 20 de ani.

Directorul Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Silvicultura, Ovidiu Badea, a fost demis Institutia a inregistrat pierderi de aproape 6 milioane de lei

Directorului Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Silvicultura, Ovidiu Badea, i s-a incetat delegarea dupa ce institutia a inregistrat pierderi de aproape 6 milioane lei si dupa ce s-a constatat ca Badea nu a avizat cifrele finale privind defrisarile, a anuntat ministrul Educatiei, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )