Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Louisiana se pregateste pentru cel mai puternic uragan din istoria sa: Vant de 240 kmh, apa va ajunge la 65 km in interiorul uscatului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Louisiana se pregateste pentru cel mai puternic uragan din istoria sa: Vant de 240 kmh, apa va ajunge la 65 km in interiorul uscatului

Uraganul Laura ar putea deveni cea mai puternica furtuna care loveste coasta statului american Louisiana, lucru ce urmeaza sa se intample in primele ore ale zilei de joi, cu -potrivit mpeteorologilor - valuri de furtuna mortale, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Uraganul Laura, cea mai puternica furtuna de anul acesta din Statele Unite a ucis 23 de oameni

Uraganul Laura, cel mai puternic uragan de anul acesta din Statele Unite, a ajuns in sud-vestul statului Louisiana ca o furtuna de categoria a patra. Vanturile puternice imping catre tarm o cantitate enorma de apa, astfel ca exista posibilitatea ca orasele din apropiere sa fie inundate si sa sufere daune de proportii. in contextul fenomenelor extreme, discursul presedintelui Donald Trump de la conventia republicana a fost pus sub semnul intrebarii.

Cel mai puternic fascicul laser din lume, testat la Bucuresti: 10 pulsuri trase cu a zecea parte din energia solara

Este greu de scris despre stiinta si cercetare stiintifica de varf intr-un material pentru un public larg. Cu atat mai mult intr-un context in care haosul si esecurile, greselile si nenorocirile sunt cele care fac ratinguri, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Frig extrem chiar si pentru cel mai rece sat din lume: -10 grade in august la Oimiakon

La Oimiakon, satul din Iakutia unde iarna sunt si sub - 60 de grade temperatura a scazut spre - 10 grade luni dimineata, in mai multe locuri dintr-o zona intinsa minimele scazand sub - 5 grade. in iunie si iulie au fost si peste 30 de grade la Oimiakon, iar intr-un alt sat extrem de rece, Verhoiansk, au fost +38 de grade. -10 grade este o temperatura foarte scazuta chiar si pentru un loc atat de rece, august aducand in ultimii ani minime de cel mult - 4 grade C.

ARAFAT: Scenariul cel mai grav ar fi sa ramanem fara capacitate de terapie intensiva

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) Raed Arafat a afirmat ca scenariul cel mai grav in contextul pandemiei de coronavirus in Romania ar fi sa ramanem cu capacitate limitata de internare pentru bolnavii simptomatici care au nevoie de oxigen si de tratament. El a adaugat ca din acest punct de vedere e ingrijoratoare cifra de 1. 500 de noi infectari, deoarece la fiecare 1. 000 de cazuri, aproape 50 dintre pacienti ajung in terapie intensiva in urmatoarele zile. Arafat a mai spus ca acesta este scenariul pe care incercam sa il evitam inclusiv prin cresterea numarului paturilor in terapie intensiva, conform news. ro.

Cel mai vechi film din lume a fost restaurat cu ajutorul inteligentei artificiale

Un youtuber a folosit algoritmi de inteligenta artificiala pentru a reorganiza partile ramase din cel mai vechi film cunoscut vreodata. Filmul original, cunoscut sub numele de Roundhay Garden.

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este .

Noua Zeelanda: Sentinta pentru cel care a ucis 51 de musulmani anul trecut, la Christchurch, a fost decisa

Un judecator din Noua Zeelanda l-a condamnat pe Brenton Tarrant la inchisoare pe viata, fara posibilitatea eliberarii conditionate, pentru uciderea a 51 de credinciosi musulmani in cel mai sangeros atac din istoria tarii, transmite Reuters.

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

EXCLUSIV Simona Halep, lovitura de milioane de euro din imobiliare. Cum a facut banii in cel mai scurt timp

Simona Halep a vandut complet si cel de-al doilea bloc de locuinte din Mamaia Nord, desi nu este terminat. Blocul are 22 de apartamente. Apartamentele pornesc de la 90. 000 euro 2 camere), pana la 130. 000 euro 3 camere). La un calcul simplu, reiese faptul ca tenismena s-a imbogatit in vreme de pandemie cu 2,5 milioane .

Jeff Bezos, cel mai bogat om care a trait pe Pamant vreodata. Fondatorul Amazon l-a eclipsat pe Bill Gates cu averea sa fabuloasa

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere impresionanta de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )