Libnet.ro
UNICEF

11:15

Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

B1 B1,
Declaratii HALUCINANTE ale unui preot despre romanii din strainatate: Stiti cine pleaca?? Pleava! Cei care n-au radacini! (VIDEO)

Declaratii halucinante ale unui preot din judetul Galati. Preotul Ion Croitoru, care slujeste la o parohie din comuna Liesti, a spus ca romanii care pleaca in strainatate sunt pleava, cei care nu au. continuă pe B1

Documentar despre romanii din Timoc, la 100 de ani de la Marea Unire

Comitetul pentru Drepturile Omului Negotin prin Timoc Press, in parteneriat cu Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru romanii de pretutindeni, a realizat un film documentar despre romanii din Timocul sarbesc, in contextul Centenarului Marii Uniri.

VIDEO Un preot din Galati spune despre romanii din Diaspora ca sunt o pleava. Stiti cine pleaca? Cei care n-au radacini! Cei care nu au simtit romaneste!

Un preot din localitatea Liesti a fost la un pas sa fie linsat de cativa enoriasi, dupa ce la o intalnire culturala a facut afirmatii jignitoare la adresa romanilor plecati sa munceasca in strainatate. Mai multi scriitori si profesori prezenti la intalnire si-au declarat indignarea fata de spusele omului bisericii.

Lider PSD, dezvaluire despre situatia din partid cu privire la Liviu Dragnea: Este o falsa tema. Discutia este de fapt despre Romania

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a declarat ca discutiilor despre nemultimirile din partid si fata de Liviu Dragnea reprezinta o tema falsa si ca discutia este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a.

COSMARUL BREXIT: Anunt de ultima ora! Vizeaza toti romanii din MAREA BRITANIE

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Novak Djokovic, despre incidentul din finala feminina de la US Open: Arbitrul nu ar fi trebuit sa o mpinga pe Serena la limita, asta a schimbat cursul meciului

Noul castigator al US Open, sarbul Novak Djokovic, il considera vinovat pe arbitrul Carlos Ramos pentru ca a impins-o pe Serena Williams la limita prin deciziile sale din finala feminina a Grand Slam-ului american.

Coruptia ucide, nenoroceste vieti. Mihai Sora, despre incendiul din blocul din Capitala

Mihai Sora a sustinut, referitor la incendiul ce a cuprins un bloc din Capitala, ca, in Romania, coruptia ucide, nenoroceste vieti, calca in picioare oamenii. Un bloc a ars ieri in Bucuresti.

Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a intervenit in conflictul din cadrul PSD. El sustine ca Firea are dreptate si ca situatia din PSD nu se va calma atat timp cat oamenii care ridica probleme legitime sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )