Libnet.ro
UNICEF

22:00

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Ce patesc cei care urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Ce patesc cei care urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta

Vesti bune pentru o parte dintre romani: se schimba din nou varsta de pensionare. O noua initiativa legislativa propune reducerea stagiului de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani. Astfel,. continuă pe B1

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Deja poti iesi cu 12 ani mai devreme la pensie! Vezi de ce acte ai nevoie!

Potrivit noii legi a pensiilor, pentru mai multe categorii de salariati, varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii salariati. Prin urmare, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar.

Lovitura suprema pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Vremuri grele pentru cei care au masini pe motorina si pe benzina. Un raport publicat recent arata ca soferii din Romania au si mai mult de suferit. Vezi AICI ce se.

Cei care nu ati fost la vot va rugam sa mergeti

Patriarhul Daniel a reamintit credinciosilor, in cuvantul de la finalul Liturghiei oficiata astazi in Catedrala Patriarhala, importanta exprimarii votului la referendumul pentru familie, transmitandu-le: Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu.

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea.

O persoana lucreaza 1-5 ani, n medie, ntr-o firma din sectorul de servicii de business. Sunt cautati cei care combina limbile straine cu alte activitati cerute de industrie

Industria de servicii de business poatedepasi 220. 000 de angajati, in urmatorii cinci ani, acum fiind circa 125. 000, reiese dintr-un studiu al Asociatiei Business Service Leaders in Romania ABSL), realizat impreuna cu KPMG. in acest moment, cei mai cautati sunt oamenii care combina aptitudinile cu buna cunoastere a limbilor straine, germana fiind una dintre ele, si cu alte activitati cerute de industrie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )