Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vasile Blaga: Minciuna a ajuns politica de stat, primul mincinos este premierul Ponta

B1 B1,
Vasile Blaga: Minciuna a ajuns politica de stat, primul mincinos este premierul Ponta

Presedintele PDL Vasile Blaga este de parere ca USL inseamna promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate si minciuna. Blaga considera ca Ponta este primul mincinos al tarii. Uitati-va in ce hal au. continuă pe B1

Blaga: Minciuna a ajuns politica de stat, primul mincinos este premierul Ponta.

Presedintele PDL Vasile Blaga este de parere ca USL inseamna promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate si minciuna. In plus, Blaga considera ca Ponta este primul mincinos al tarii, potrivit b1. ro. Uitati-va in ce hal au adus tara Ponta, Antonescu, Voiculescu. Peste tot ura, vrajba, dezbinare. Societatea e polarizata, nimic nu se mai construieste. In cinci luni de guvernare, stanga socialista a dovedit incompetenta, a reusit sa sadeasca samanta vrajbei in viata noastra, a spus Vasile .

Alianta Romania Dreapta, lansata. Blaga: Minciuna a ajuns politica de stat, primul mincinos este premierul Ponta

Presedintele PDL Vasile Blaga este de parere ca USL inseamna promisiuni neonorate, instabilitate, insecuritate si minciuna. in plus, Blaga considera ca Ponta este primul mincinos al tarii. Uitati-va.

Curtea Constitutionala discuta astazi inlocuirea lui Vasile Blaga

Inlocuirea lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului va fi luata astazi in discutie de catre membrii Curtii Constitutionale a Romaniei, in urma unei sesizari facute de catre PDL, anunta sursele de presa.

CCR dezbate JOI revenirea lui Vasile Blaga la sefia Senatului.

Magistratii vor judeca, joi, o contestatie facuta de PDL impotriva a doua hotarari: cea de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte si cea prin care Crin Antonescu a fost numit presedinte al acestei camere, potrivit Digi 24. Parlamentarii PDL sustin ca revocarea lui Vasile Blaga trebuia inscrisa pe ordinea de zi a plenului reunit in sesiune extraordinara, iar propunerea trebuia sa vina de la grupul parlamentar care l-a propus pe acesta in fruntea Senatului. In cazul in care .

Unde candideaza mogulii media: Dan Diaconescu l-ar putea concura pe Victor Ponta, Dan Voiculescu pe fostul ministru PSD Ionut Bazac/ Sebastian Ghita despre candidatura anuntata de Vasile Blaga: Nu exista aceasta optiune

Cel putin doi moguli de presa, Dan Diaconescu OTV) si Dan Voiculescu Intact), vor candida, foarte probabil, la alegerile din toamna, insa sunt si alti oameni de afaceri care tatoneaza intrarea in politica folosind ca rampa de lansare presa. Sebastian Ghita a declarat pentru HotNews. ro ca nu exista aceasta optiune dupa ce liderul PDL, Vasile Blaga, afirmase ca proprietarul Romania TV va candida pe listele USL la Prahova. Informatiile despre candidatura lui Ghita au inceput sa circule de cateva saptamani in presa locala. Nu doar marii moguli ataca Parlamentul sau politica, ci si o serie de politicieni locali care au investit de-a lungul timpului in media.

Vasile Blaga: Pe toate analizele noastre, partidul are 22%. USL este in scadere continua

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la deschiderea lucrarilor CNC in cadrul caruia se va valida crearea Aliantei Romania Dreapta, ca de la preluarea conducerii partidului, alaturi de.

Vasile Blaga: Oltchim este o problema de interes national

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca problema Oltchim reprezinta o chestiune de interes national. Problema Oltchim si, din punctul meu de vedere, este o problema de.

Vasile Blaga: PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament

UPDATE: Presedintele PDL, Vasile Blaga, a sustinut, sambata, la Consiliul National de Coordonare al partidului, ca PDL va fi principalul partid politic in viitorul Parlament, iar pentru acest lucru .

CCR amana decizia privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului

Curtea Constitutionala a amanat decizia in ceea ce priveste revocarea lui Vasile Blaga din functia de sef al Senatului. Curtea a amanat miercuri, urmand sa se pronunte joi, decizia privind sesizarea PDLre.

CCR discuta sesizarea PDL privind inlocuirea lui Vasile Blaga de la Senat.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea PDL privind inlocuirea lui Vasile Blaga din fruntea Senatului, informeaza NewsIn, potrivit Realitatea. net. PDL a anuntat ca nu mai depune contestatie privind revocarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei, in schimb democrat-lberalii sunt dispusi ,,sa mearga pana la capat in ceea ce priveste solutionarea sesizarii privind sefia Senatului. Roberta Anastase a transmis partidului ca nu doreste sa se depuna sesizare si in cazul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )