Libnet.ro
UNICEF

11:31

De vazut in izolare: unele din cele mai bune (dar subapreciate) filme Sci-Fi si de actiune disponibile pe Netflix in Romania

Hotnews Hotnews,
 De vazut in izolare: unele din cele mai bune (dar subapreciate) filme Sci-Fi si de actiune disponibile pe Netflix in Romania

Daca sunteti obligat sa stati acasa din motivele cunoscute, Netflix este o resursa vasta pentru destindere si alungare a gandurilor rele. Desigur, dimensiunea bibliotecii face din selectie un chin. Iar recomandarile pe care le face Netflix cu insistenta corespund prea rar gusturilor noastre. Mai jos veti primi o mana de ajutor. Daca va intereseaza un film cu buget mare, un thriller de atmosfera sau actiune dezlantuita, urmeaza unele recomandari. continuă pe Hotnews

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

Cele mai bune reduceri eMAG de care sa profiti la inceput de saptamana

EMAG listeaza o multime de produse cu pret mai mic. Dar poate ca unele nu sunt ce-ti trebuie tie. Asa ca am ales cateva care se pot dovedi utile. Cat a revenit iarna in Bucuresti, te.

Cele mai bune bancuri despre copii. Cum il convinge un pusti pe un preot sa sune la sonerie

Si glumele despre copii starnesc amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului (1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit!

Una dintre partidele care au scris istoria fotbalului mondial a fost Brazilia Italia la Cupa Mondiala din 1982, un meci incheiat cu o mare surpriza la momentul respectiv.

Top 10 cele mai bune jocuri gratuite ale anului 2020

Va amintiti de anii trecuti cand obtineatidiscul proba gratuit pentruPlayStation 2 cand cumparati un nou joc? Va amintiti cat de interesant era sa stiti ca veti incercaun joc.

Cele mai bune servicii de catering cu consumabilele de unica folosinta

Cele mai bune bancuri despre sefi. De ce lenesii sunt cel mai bine platiti intr-o firma

Despre comportamentul sefilor la locul de munca circula foarte multe glume pe internet. Va prezentam aici o selectie de bancuri care ii au pe sefi protagonisti.

Masini Dacia la Rabla: cele mai bune si mai ieftine masini pentru romani

Programul Rabla pentru anul acesta a fost adoptat oficial in urma cu o saptamana. Acum am aruncat o privire in oferta Dacia. Vestea buna e ca, daca voiai o masina noua, 2020 va fi anul.

FOTO Una dintre cele mai mari firme de proiectare din tara, implicata de 4 ani in razboiul juridic dintre doi vecini

Una dintre cele mai importante firme de proiectare din Cluj si din tara, SC Bogart Construct, este implicata intr-un adevarat razboi juridic dintre doua familii din Cluj-Napoca, concretizat in 4 ani de procese civile si plangeri penale facute de o parte si de alta.

Top 10 cele mai ieftine oferte Rabla 2020

Programul Rabla 2020 a debutat de o saptamana. Va prezentam cele mai ieftine 10 oferte din programul Rabla 2020 incepand cu pretul cel mai mic. Asa cum era de asteptat, primele doua cele mai ieftine oferte ap.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )