Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ce am vazut in Romania pentru prima data la TV. A fost prima transmisiune din istorie

Playtech Playtech,
Ce am vazut in Romania pentru prima data la TV. A fost prima transmisiune din istorie

In noaptea de Revelion 1956-1957 a fost prima transmisiune TV in Romania. Romanii au vazut pentru prima data programul de Revelion la televizor. De-a lungul timpului, ingineri si inventatori ai lumii au dezvoltat ceea ce azi se numeste televiziune. in SUA, prima transmisiune TV a avut loc in anul 1924. Cand s-au uitat pentru prima . continuă pe Playtech

Gina Pistol a vorbit pentru prima data despre sarcina: Mie doctorii nu mi-au dat sanse si tocmai asta a fost surpriza!

Noi acum inseamna TREI! Asa au decis Gina Pistol si Smiley sa le spuna fanilor ca vor deveni parinti. Cu lacrimi in ochi, cele doua vedete spun ca sunt fericite si ca incep sa contureze un Acasa al lor. intr-un interviu postat pe YouTube, cei doi au vorbit despre emotia aflarii vestii si despre planurile lor de viitor.

Klaus Iohannis: Victoria PNL-ului la alegerile locale este si una simbolica. Este pentru prima data in istoria post-decembrista cand PSD-ul pierde

Klaus Iohannisa vorbit, miercuri seara, in cadrul conferintei de presa, despre victoriaPartidului National Liberal la alegerile locale, in defavoarea PSD-ului. Presedintele Romaniei a sustinut ca vi.

Mihai Stoica a izbucnit in lacrimi in timpul derby-ului cu Dinamo. Acuze extrem de dure: E prima data cand scriu asa

Meciul dintre FCSB si Dinamo, scor 3-2, a fost decis mai degraba de deciziile eronate ale brigazii conduse de Radu Petrescu. in minutul 76 al partidei, Petrescu a acordat penalty pentru FCSB si l-a eliminat pe Izma Lopez, desi fotbalistul lui Dinamo intervenise perfect in fata lui Dennis Man. A lovit clar mingea din fata .

Cel mai recent James Bond a fost amanat din nou din cauza Covid-19

Fanii lui James Bond vor trebui sa se inarmeze cu multa rabdare: lansarea urmatoarei pelicule cu aventurile celebrului spion britanic, No Time To Die, a fost amanata pentru a doua oara vineri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit AFP.

Maratonul de la Atena a fost anulat din cauza pandemiei

Maratonul de la Atena, programat la 8 noiembrie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Federatia Greaca de Atletism, potrivit AFP.

Vesti proaste pentru profesori! Ce se intampla cu cei care refuza predarea online

Fata de saptamana trecuta, s-a dublat numarul de scoli care au intrat in scenariul rosu. Pentru prima data de la cand a inceput pandemia de coronavirus, Inspectoratul Scolar Bucuresti anunta cu disponibilizarea cadrelor didactice care refuza sa predea online. Ce se intampla cu profesorii care refuza predarea online inca noua scoli din Bucuresti intra in .

Primul jet pack pentru paramedici a fost inventat. Ce distanta parcurge in 90 de secunde

Presa bitanica relata ieri ca primul jet pack paramedic din lume si-a luat zborul in Marea Britanie. Imaginile incredibile arata costumul testat in Lake District. Inventia ar putea ajuta paramedicii in viitor. Primul jet pack paramedic a fost inventat Primul jet pack paramedic, denumit costumul Jet de 1050 CP, a fost dezvoltat ca o colaborare .

VIDEO Salvati de clopotel, reinventat pentru noua generatie: cine joaca din versiunea clasica

In functie de varsta ta, Salvati de clopotel ar putea fi serialul copilariei tale. in 2020, acesta va ajunge pe ecrane intr-o varianta reinventata. Din lipsa de altceva, in urma cu 20 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )