Libnet.ro
UNICEF

18:00

Va vede toata lumea:imagini de la violentele din 10 august, difuzate pe un ecran din aeroportul din Geneva

Adevărul Adevărul,
Va vede toata lumea:imagini de la violentele din 10 august, difuzate pe un ecran din aeroportul din Geneva

La o luna de la violentele din timpul mitingului diasporei, pe aeroportul din Geneva au fost difuzate imagini de la protestul din 10 august, pentru ca ele sa fie vazute de oameni din toata lumea. continuă pe Adevărul

Surse: Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele din 10 august

Parlamentul European ii solicita premierului Viorica Dancila sa dea explicatii in plendespre violentele din 10 august, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Verzii Europeni au fost cei.

PSD a ANULAT audierile in ancheta privind violentele din 10 august

Senatorii PSD au obtinut anularea audierilor din Comisia de Aparare pe subiectul interventiei violente a jandarmilor la protestul din 10 august. Propunerea a venit de la social-democratul Serban Nicolae, informeaza.

Ancheta privind violentele din 10 august, respinsa

Camera Deputatilor a respins astazi, cu 119 voturi pentru, 137 de voturi impotriva si doua abtineri, proiectul de Hotarare depus de deputatii PNL si USR pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului desfasurat in Bucuresti, in data de 10 august.

Plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea unei comisii de ancheta privind violentele din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 impotriva si 2 abtineri, propunerea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta privind violentele aparute cu prilejul protestului din Piata.

Prefectul Capitalei, la Parchetul General in legatura cu dosarul deschis dupa violentele din 10 august

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Parchetului General, in legatura cu dosarul deschis dupa violentele din 10 august.

Augustin Lazar, despre dosarul mitingului din 10 august: Documentele care constituie probe trebuie declasificate

Procurorul general a anuntat, vineri dimineata, ca ancheta privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei dureaza pentru ca multe dintre documentele care constituie probe la dosar sunt clasificate, precizand ca actele care prezinta probe trebuie declasificate, scrie Mediafax.

AUGUSTIN LAZAR, explicatii despre DOSARUL PROTESTULUI din 10 AUGUST: Sunt documente clasificate si asta atrage o anumita dificultate. E necesara declasificarea

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la CSM, ca in cazul dosarului in care sunt vizati jandarmii reclamati dupa interventia in forta la Protestele din 10 august, ancheta.

Senatul incepe audierile pe tema violentelor de la protestul din 10 august

Comisia de aparare din Camera Senatului va incepe astazi audierile pe marginea modului abuziv in care au intervenit jandarmi pe perioada protestului din 10 august. Subiectul protestului.

Ministrul de Interne Carmen Dan merge marti la sedinta comisiei de aparare din Senat, pentru a clarifica tot ceea ce este de clarificat in legatura cu violentele de la protestul din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar urma sa mearga, marti, la sedinta Comisiei de Aparare din Senat, unde a fost chemata pentru a da explicatii in legatura cu violentele de la protestul din 10 august. Dan spunea ca va clarifica in comisie tot ceea ce este de clarificat.

Carmen Dan merge marti la sedinta comisiei de aparare din Senat, pentru a clarifica tot ceea ce este de clarificat in legatura cu violentele din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar urma sa mearga, marti, la sedinta Comisiei de Aparare din Senat, unde a fost chemata pentru a da explicatii in legatura cu violentele de la protestul din 10 august. Dan spunea ca va clarifica in comisie tot ceea ce este de clarificat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )