Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: marti, 10 septembrie 2019

Antena3 Antena3,
Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: marti, 10 septembrie 2019

Un mozaic international de repertorii si personalitati artistice Anvergura muzicala aFestivalului International George Enescu 2019se poate compara doar cu dimensiunea sa internationala. continuă pe Antena3

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu:luni, 9 septembrie 2019

Invitati internationali de marca, instrumentisti de o extraordinara expresivitate, forta si anvergura adauga stralucire spectacolelor si atmosferei din salile de concerte ale Festivalului in cele 20 de.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu duminica, 8 septembrie 2019

O combinatie bine dozata de spectacole clasice, traditionale, alternand cu abordari indraznete. In editia din acest an a Festivalului International George Enescu, tema armoniei se regaseste si in structurarea programului. Astfel, fiecare dintre cele patru sectiuni ale Festivalului, luata in parte, propune publicului o combinatie bine dozata de spectacole clasice, traditionale, alternand cu abordari indraznete, .

Retrospectiva primelor 8 zile ale editiei 2019 a Festivalului International George Enescu

Artistii si-au provocat limitele - alegeri inspirate, piese de mare virtuozitate. Primele opt zile ale Festivalului International George Enescu au adus melomanilor nu mai putin de 27 de concerte, 75 de lucrari apartinand unui numar de 47 de compozitori. Spectatorii au avut ocazia de a compara sonoritatile unor extraordinare ansambluri orchestrale de nivel mondial, de .

Krivine Kissin dialogul bine temperat de duhul lui Liszt

Multi ar spune ca mult prea temperat acest dialog dintre dirijorul Orchestrei Nationale a Frantei una dintre marile orchestre ale lumii invitata sa cante la Bucuresti in cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2019.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu sambata, 7 septembrie 2019

La Sala Auditorium a Muzeului National de Arta, de la ora 11. 00, in seria Recitaluri si concerte camerale, are loc recitalul pianistului canadian Charles Richard-Hamelin. In program: Images oubliees de C. Debussy, Morceaux de fantaisie op. 3 de S. Rahmaninov, Suita I in stil vechi pentru pian, op. 3 in sol minor de .

Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in AFI Cotroceni prin Programul National Cantus Mundi

In perioada 31 august 22 septembrie, vizitatorii care vor intra in AFI Cotroceni vor accesa universul fascinant al Festivalului International George Enescu. Peste 70 de coristi si instrumentisti din Programul National Cantus Mundi vor transforma muzica corala intr-o experienta inedita. Proiectul muzical face parte din Orasul canta, program asociat festivalului si derulat in premiera, .

Pe urmele lui Enescu prin Bucuresti in 16 tururi ghidate in programul Festivalul e pretutindeni, asociat Festivalului International George Enescu 2019

O serie de 16 tururi ghidate vor avea loc in capitala cu prilejul Festivalului International George Enescu, invitandu-i pe bucuresteni, si turisti deopotriva, pe urmele lui Enescu prin oras. Tururile ghidate se vor derula in perioada 6 22 septembrie si vor fi organizate de Asociatia Coolturala noua ne pasa!, prin programul interestingtimes, cu sprijinul .

Festivalul George Enescu, prima saptamana: intre stele, organizare de ceas elvetian si 10 leiora parcarea

Festivalul international George Enescu minunea de care ne bucuram odata la doi ani. Fabulos, totusi, cand la noi totul se schimba de la o ora la alta sau, din contra, incremeneste in proiect, acest festival, la care participa mari artisti cu programe stabilite pe ani inainte, se tine si nu oricum, ci, cu precizie de ceas elvetian. Big picture, e oaza din desertul nesfarsit.

Curs valutar BNR marti, 10 septembrie. Ce se intampla cu euro

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar. Noile cotatii vor fi facute publice pe site-ul BNR in jurul orei 13:15. Pana atunci, iata cursul emis anterior si diferenta dintre variatiile negative si pozitive ale monedelor de circulatie! Care mai este starea Indicelui Robor? Curs valutar BNR marti, 10 septembrie Banca Nationala a Romaniei .

LIVE VIDEO Concertul Orchestrei Nationale a Frantei, de la Sala Palatului, in cadrul Festivalului George Enescu

Sambata, 7 septembrie, de la ora19. 30, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, Orchestra Nationala a Frantei, dirijata de Ion Marin, va avea in program lucrari de Enescu, Ravel, Debussy. Solista va fi pianista Alexandra Dariescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )