Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu miercuri, 11 septembrie 2019

Antena3 Antena3,
Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu miercuri, 11 septembrie 2019

Un numar de 35 de lucrari semnate de George Enescu sunt cantate in 36 de concerte pe scenele Festivalului in 2019. in editia din acest an, se va canta cel putin o lucrare compusa de George Enescu in. continuă pe Antena3

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: marti, 10 septembrie 2019

Un mozaic international de repertorii si personalitati artistice Anvergura muzicala aFestivalului International George Enescu 2019se poate compara doar cu dimensiunea sa internationala.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu:luni, 9 septembrie 2019

Invitati internationali de marca, instrumentisti de o extraordinara expresivitate, forta si anvergura adauga stralucire spectacolelor si atmosferei din salile de concerte ale Festivalului in cele 20 de.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu duminica, 8 septembrie 2019

O combinatie bine dozata de spectacole clasice, traditionale, alternand cu abordari indraznete. In editia din acest an a Festivalului International George Enescu, tema armoniei se regaseste si in structurarea programului. Astfel, fiecare dintre cele patru sectiuni ale Festivalului, luata in parte, propune publicului o combinatie bine dozata de spectacole clasice, traditionale, alternand cu abordari indraznete, .

INTERVIU Adrian Pop, compozitor: Muzica buna este buna indiferent de perioada in care a fost scrisa

Compozitorul Adrian Pop vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre impresiile sale cu privire la muzica contemporana, precum si cele despre editia din acest an a Festivalului International George Enescu.

INTERVIU Emil Pantelimon, directorul Corului Madrigal:Programul Orasul Canta reuneste aproape 2.000 de muzicieni

Directorul Corului National de Camera Madrigal - Marin Constantin si al Programului National Cantus Mundi vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul despre rolul Festivalului International George Enescu, ce aduce el Capitalei, dar si intregii Romanii, si, mai ales, despre programele in care este implicat.

Pe urmele lui Enescu prin Bucuresti in 16 tururi ghidate in programul Festivalul e pretutindeni, asociat Festivalului International George Enescu 2019

O serie de 16 tururi ghidate vor avea loc in capitala cu prilejul Festivalului International George Enescu, invitandu-i pe bucuresteni, si turisti deopotriva, pe urmele lui Enescu prin oras. Tururile ghidate se vor derula in perioada 6 22 septembrie si vor fi organizate de Asociatia Coolturala noua ne pasa!, prin programul interestingtimes, cu sprijinul .

Retrospectiva primelor 8 zile ale editiei 2019 a Festivalului International George Enescu

Artistii si-au provocat limitele - alegeri inspirate, piese de mare virtuozitate. Primele opt zile ale Festivalului International George Enescu au adus melomanilor nu mai putin de 27 de concerte, 75 de lucrari apartinand unui numar de 47 de compozitori. Spectatorii au avut ocazia de a compara sonoritatile unor extraordinare ansambluri orchestrale de nivel mondial, de .

Krivine Kissin dialogul bine temperat de duhul lui Liszt

Multi ar spune ca mult prea temperat acest dialog dintre dirijorul Orchestrei Nationale a Frantei una dintre marile orchestre ale lumii invitata sa cante la Bucuresti in cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2019.

Festivalul George Enescu, prima saptamana: intre stele, organizare de ceas elvetian si 10 leiora parcarea

Festivalul international George Enescu minunea de care ne bucuram odata la doi ani. Fabulos, totusi, cand la noi totul se schimba de la o ora la alta sau, din contra, incremeneste in proiect, acest festival, la care participa mari artisti cu programe stabilite pe ani inainte, se tine si nu oricum, ci, cu precizie de ceas elvetian. Big picture, e oaza din desertul nesfarsit.

Prognoza meteo miercuri, 11 septembrie. Vesti surprinzatoare de la meteorologi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca azi, 11 septembrie, prognoza meteo vine cu o surpriza. Ramanem cu umbre ale temperaturile de vara sau toamna isi intra deja in drepturi? Iata vremea in toata tara, dar si in Bucuresti! Urmareste aici maximele la care sa te astepti dupa-amiaza si minimele noptii. Vremea in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )