Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vedete din Romania care au vlogguri de succes

ADPM ADPM,
Vedete din Romania care au vlogguri de succes

Vloggingul reprezinta un adevarat trend in ultimii ani, reprezentand un canal general de comunicare digitala. Asa se face ca si vedetele s-au apucat de vlogging, reusind sa cucereasca mediul online prin tot felul de tutoriale, provocari haioase ori interviuri realizate pe Youtube. continuă pe ADPM

Top 10 vedete din Romania si masinile de lux pe care le conduc

Zece vedete din Romania, cele mai cunoscute la momentul actual, conduc doar masini de lux, in valoare de zeci de mii de euro. Delia, Andra, Andreea Marin sau Smiley si nu numai, prefera sa aiba multi cai-putere sub capota, dar si confort. E greu de spus cine dintre vedete are cea mai tare masina, pentru [] .

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] .

Un nou FinTech intra pe piata din Romania: compania e deja pe profit si anul viitor planuieste sa isi ia licenta bancara

Peisajul FinTech din Romania are de la inceputul acestui an un nou jucator care isi propune sa atraga cat mai multi utilizatori, in special din randul companiilor. Este vorba de Paysera, un FinTech fondat in anul 2004 in Lituania, care si-a deschis.

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Meteorologiiau actualizat prognoza meteopentru marti, 28 mai 2019. Ziua de maine este sub un cod galben de ploi in aproape jumatate din Romania. Va fi o zi destul de mohorata in judetele din Ardeal,.

inca un mare investitor strain pleaca din Romania. Care este motivul

Unul dintre cei mai mari investitori straini din tara noastra a luat decizia de a-si vinde intreaga afacere din Romania pentru a se axa pe dezvoltarea unui anumit segment din tara sa.

BE EU. De cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a ajunge in Parlamentul European

In cazul in care va intrebati de cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a obtine un mandat in Parlamentul European. 000 de voturi, daca vorbim despre un candidat independent,.

Obiectivele Asociatiei Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania (P)

Evitarea micii evaziuni fiscale prin modficarea unei Ordonante - acesta e unul dintre obiectivele Asociatiei companiilor de distributie de bunuri din Romania. Ovidiu Gheorghe, presedintele asociatiei, afirma.

CEZ anunta ca vrea sa vanda companiile din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia

Grupul ceh de utilitati CEZ si-a planificat vanzarea activelor din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia, ca parte a strategiei de a se concentra pe piata din Cehia, a declarat, luni, CEO-ul companiei, Daniel Benes, potrivit Reuters, preluat de Agerpres.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )