Libnet.ro
UNICEF

16:30

O vedeta din Romania impodobeste pomul de Paste

Antena3 Antena3,
O vedeta din Romania impodobeste pomul de Paste

Drob, oua, peste si multe alte bunatati! Asta a pregatit Barbie de Romania pentru masa de Paste. Iar asta nu e tot. Femeia de afaceri are o traditie aparte! Mai exact impodobeste pomul de. continuă pe Antena3

Eurostat: Locurile de munca din Romania, printre cele mai periculoase din UE. Numarul de accidente mortale, mai mult decat dublu fata de media europeana

Locurile de munca din Romania sunt printre cele mai periculoase din Uniunea Europeana. In anul 2016, in Romania a fost inregistrata o rata standardizata de incidenta de 6,11 accidente mortale la 100. 000 de lucratori, mai mult decat dublu fata de media.

Care sunt companiile din Romania care functioneaza cu banii Rusiei lui Putin

Banca Internationala de Investitii, controlata direct de la Kremlin de presedintele Vladimir Putin, pompeaza bani si in Romania. Sunt bani dati sub forma de imprumuturi unor companii romanesti. Banca Internationala de Investitii, cunoscuta drept banca lui Putin, finanteaza mai multe companii din Romania. Unele dintre ele apeleaza periodic la institutia financiara, de la care se [] .

Drumurile din Romania la finalul anului 2018: 33% de pamant si pietruite, in scadere fata de anul anterior

Reteaua de drumuri modernizate din Romania a crescut, in 2018, comparativ cu 2017, insa circa 40% au durata de serviciu depasita. Drumurile pietruite si de pamant sunt mai putine, reprezentand, insa, in continuare peste o treime din total, potrivit.

Brandul de fashion Twinset deschide al doilea magazin din Romania

Brandul de fashion Twinset va fi disponibil in Mamaia, acesta deschizand un magazin incepand cu data de 26 aprilie, in cadrul hotelului Nyota. Noua locatie este al doilea magazin Twinset din Romania, brandul fiind adus pe plan local prin franciza de.

Importurile de gaze din Romania au explodat, la preturi mai mari: Gazele rusesti au depasit OMV Petrom / Importam din Ungaria de 10 ori mai mult, desi statul vecin nu produce gaze

Importurile de gaze din Romania au explodat, in urma politicilor de subventionare a consumului de gaze si electricitate, precum si de descurajare a productiei, potrivit profit. ro. Desi preturile de.

RETETE DE PASTE. Drob de miel, o reteta delicioasa pentru masa de Paste

De pe masa de Pasti nu poate lipsi un drob de miel. In unele familii, exista o reteta pastrata cu sfintenie din mos-stramosi, trecuta de la o generatie la alta, prilej de lauda pentru.

RETETE DE PASTE: Drob de miel, cea mai tare reteta cu care iti poti impresiona invitatii

MOD PREPARARE Drob RETETE DE PASTE. Maruntaiele si carnea de miel se spala, se taie cuburi si apoi se dau prin robot / masina de tocat carne. Compozitia o punem intr-un catron mai mare peste care .

RETETE DE PASTE. Drob de miel - Reteta lui Radu Anton Roman. Cea mai delicioasa reteta posibila

Radu Anton Roman avea o reteta delicioasa pentru drobul de miel. Toate ingredientele trebuiau sa fie proaspete iar prepararea era o adevarata placere. Ingrediente: 1 kg maruntaie de miel -.

VIDEO Imagini din drona cu singurul giratoriu suspendat peste o autostrada din Romania - Nodul rutier de pe A4 care nu e inca gata dupa 10 ani si care, momentan, nu duce nicaieri

Pe autostrada A4, autotrada de centura a municipiului Constanta, se lucreaza de zor la nodul rutier Poiana, spatiile de seviciu si un centru de intretinere - niste ramasite a contractului semnat inca din 2008. Nodul rutier presupune amenajarea primului sens giraoriu suspendat peste o autostrada din Romania, insa investitia in nodul Poiana este practic inutila in acest moment pentru ca drumul de acces spre Constanta este unul de pamant, neasfaltat, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Vremea va deveni instabila, in Sambata Mare, in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului, unde si valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta; vor fi innorari temporar accentuate si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )