Libnet.ro
UNICEF

21:45

Vedetele care vor deveni parinti pe timp de pandemie

ADPM ADPM,
Vedetele care vor deveni parinti pe timp de pandemie

Daca pentru unii perioada de carantina a adus dupa sine despartirea, pe altii se pare ca i-a apropiat. Iata aici vedetele care vor deveni parinti pe timp de pandemie. continuă pe ADPM

Cleopatra Stratan si Edward Sanda vor deveni parinti?! Imaginea cu care artistii le-au dat sperante fanilor

Fanii sunt in extaz! Conform ultimei imagini postate de artisti pe retelele de socializare, acestia ar urma sa-si mareasca familia. Sa fie sau nu adevarat ca micuta Cleopatra va deveni mama? Cleopatra Stratan si Edward Sanda, iubire ca-n filme Ultima fotografie din mediul online a trezit reale controverse in randul fanilor celor doi artisti. Desi .

Medicul Alexandru Rafila, despre modul in care vor vota persoanele infectate cu COVID-19: Mi se pare cel mai sigur

Alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, astfel ca autoritatile au inceput sa gandeasca solutii pentru ca toata lumea sa aiba posibilitatea sa voteze, fara a-i fi ingradit acest drept. Una dintre problemele discutate de oficiali este cea a persoanelor infectate cu COVID-19, pentru care este necesar un regim special de votare. Alexandru Rafila, despre .

Horoscop de weekend. Zodiile care vor avea doua zile excelente la inceput de septembrie

Astrologii au facut horoscopul pentru weekendul 4-6 septembrie 2020. Vestile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, dar dintre acestea se remarca fecioarele si capricornii. Horoscop weekend 4-6 septembrie. Care sunt nativii zodiacului ce vor avea doua zile excelente la inceput de toamna Potrivit horoscopului pentru weekendul 4-6 septembrie, astrologii anunta ca fecioarele au parte .

Ministerul Educatiei infiinteaza o linie Telverde pentru elevii si parintii care vor detalii despre activitatea didactica din noul an scolar

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat ca va infiinta doua linii Telverde care vor oferi informatii despre modul de desfasurare a activitatii didactice in anul scolaruniversitar 2020-2021.

Metoda prin care tii copilul acasa in pandemie, dezvaluita de un avocat: invatamantul e obligatoriu, parintii nu au voie sa tina copiii acasa

Invatamantul in Romania, in acest moment este pus la grea incercare. Cu o saptamana inainte de inceperea scolii parintii se tem sa-si duca copii la ore si ar prefera sistemul de educatie online. cel putin pentru o perioada de timp, pana se stabilieaza lucrurile. Scoala romaneasca in plina pandemie Conform unui sondaj realizat in aceasta perioada, .

Primaria Sectorului 4 inaugureaza un liceu nou, pe sistem olandez, in care vor invata, in noul an scolar, aproximativ 600 de copii

Mai sunt doar cateva zile pana la inceperea noului an scolar 2020 2021, iar autoritatile locale din Sectorul 4 vin cu o veste buna pentru parinti si elevi. Marti, 8 septembrie, va fi inaugurat un.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )