Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vedetele au urmarit aseara, in avanpremiera, Lunetistul American! Iata cine a fost la film!

ADPM ADPM,
Vedetele au urmarit aseara, in avanpremiera, Lunetistul American! Iata cine a fost la film!

O multime de vedete autohtone au participat seara trecuta la avanpremiera filmului Lunetistul American, nominalizat la Premiile Oscar de anul acesta! Iata cine a fost la film! . continuă pe ADPM

Filmul Lunetistul american, cu Bradley Cooper, are premiera vineri in cinematografele din Romania

Filmul Lunetistul american American Sniper) va putea fi vizionat de vineri in cinematografele din Romania. Protagonistul pelicuelei este Bradley Cooper, care interpreteaza rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Nominalizari Oscar 2015. Lunetistul american, blamat si apreciat: un film de propaganda sau o oda adusa veteranilor de razboi?

Nominalizari Oscar 2015. Drama de razboi American Sniper/ Lunetistul american, unul dintre filmele favorite in cursa pentru mult ravnita statueta, a impartit opinia publica in doua tabere, starnind numeroase controverse din cauza povestii reale care sta la baza productiei.

INTERVIU EXCLUSIV Clint Eastwood, despre Lunetistul american: Publicul vrea sa stie cum e sa omori 160 de oameni si sa traiesti apoi cu treaba asta

Actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar 2015, si regizorul Clint Eastwood vorbesc despre filmul Lunetistul american, intr-un interviu oferit in exlusivitate pentru Romania, prin intermediul distribuitorului local Freeman Entertainment.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )