Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis, anunt pentru varstnici: Persoanele de peste 65 de ani vor trebui sa stea in casa tot timpul

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, anunt pentru varstnici: Persoanele de peste 65 de ani vor trebui sa stea in casa tot timpul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, marti, ca masurile care reprezentau recomandari pana in prezent devin obligatorii, iar persoanele de peste 65 de ani vor trebui sa stea in casa tot timpul. continuă pe Antena3

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Barna propune ca magazinele sa serveasca in primele ore ale programului persoanele peste 65 de ani

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca persoanele varstnice ar trebui sa aiba prioritate la magazine la primele ore ale diminetii. Barna a facut in acest sens o propunere catre Guvern prin care magazinele sa aloce primele doua ore din zi servirii exclusiv a persoanelor peste 65 de ani.

Klaus Iohannis, anunt dupa sedinta de urgenta: Se vor introduce noi restrictii. Vom folosi armata

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca se vor introduce noi restrictii de circulatie si noi restrictii pentru romani.

Klaus Iohannis, contrazis de Ludovic Orban pe tema Ordonantei militare numarul 3

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se vor impune noi restrictii pentru a reduce riscul de contaminare a romanilor. Iar persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispozitie un interval orar in care sa-si poate face cumparaturile.

Vela: Persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.00 - 13.00

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat, marti seara, ca persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.

incepe carantina totala. Noi restrictii, in vigoare de miercuri. Iohannis: Ce a fost recomandare, devine obligatie. Persoanele izolate, supravegheate electronic. Cele de peste 65 de ani, tot timpul in casa. Vom folosi Armata (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat marti noi restrictii de circulatie pentru cetatenii tarii. Astfel, ce a fost pana acum la nivel de recomandare, in speta indicatiile.

Traian Basescu, replica acida dupa anuntarea noilor masuri de carantina. Ce ii transmite lui Klaus Iohannis

Astazi, presedintele Romaniei a iesit din nou si a anuntat masuri si mai dure pentru populatie: de maine, nimeni de peste 65 de ani nu mai are voie sa iasa din casa si ca armata isi va intensifica actiunile pe strazi. Cum comenteaza Traian Basescu masurile drastice ale autoritatilor Unii au luat-o ca pe o .

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Contradictie Iohannis-Orban pe tema iesirii din casa a celor de peste 65 de ani:Am vazut ca s-a rostogolit o informatie care nu e adevarata

Premierul si presedintele Romaniei au dat declaratii diferite referitoare la restrictiile care vor fi aplicate persoanelor de peste 65 de ani, adica daca acestea vor putea sau nu sa mai iasa din casa intr-un anumit interval orar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )