Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Cele mai importante descoperiri din Micia vor fi prezentate in premiera. Este o adevarata capsula a istoriei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai importante descoperiri din Micia vor fi prezentate in premiera. Este o adevarata capsula a istoriei

Turistii sunt invitati duminica in asezarea romana de la Micia la un festival dedicat monumentului istoric. Oaspetii vor putea vedea cele mai recente descoperiri arheologice inregistrate in urma campaniei de arheologice din vara acestui an. continuă pe Adevărul

Elevii din Romania care fac practica in cele mai dezvoltate ferme din Uniunea Europeana. Vor ajunge specialisti recunoscuti in Europa

Elevii Liceului Agricol din Nicolae Balcescu, orasul Flamanzi, fac practica in cele mai performante ferme din toata Europa, iar asta le-a schimbat viata.

Cele mai diabolice romance din secolul XX. Amanta care a alungat o regina, temuta stalinista Ana Pauker si catastrofala Elena Ceausescu

O multime de marturii au contribuit la diabolizarea unora dintre cele mai puternice femei din Romania secolului XX: Ana Pauker, Elena Lupescu si Elena Ceausescu.

Cat costa in acest an organizarea Sarbatorilor Iasiului. Pentru ce se aloca cele mai mari sume din bugetul public

Consilierii locali vor vota la finalul acestei saptamani bugetul pentru cel mai asteptat si aglomerat eveniment al toamnei, Sarbatorile Iasiului.

Cele mai sincere zodii din horoscop. Spun adevarul chiar si atunci cand acesta este dureros

Exista cateva zodii care vor spune intotdeauna ceea ce gandesc, chiar daca adevarul i-ar putea rani pe cei din jur. Crezi ca a ta se numara printre ele?.

Alarmant! Boala grava de care vor suferi 5 milioane de romani pana in 2024. Cele mai mari probleme, in sudul Romaniei

Peste 1,7 milioane de romani au diabet, iar alte trei milioane de persoane sufera de prediabet si vor dezvolta boala in urmatorii zece ani daca nu iau masuri, cele mai mari probleme fiind in zona de sud a.

Venetia, capitala amenzilor pentru turisti - Ct sunt cele mai mari sanctiuni si care este cea mai noua propunere contra celor care beau seara alcool pe strada

Venetia are doar 55. 000 de locuitori, de trei ori mai putin decat acum sase decenii, iar autoritatile cauta moduri de a reduce numarul de turisti, mai ales ca in multe zile sunt mai multi vizitatori decat localnici. Venetia a instituit o multime de amenzi, cele mai mari chiar si de 450 euro. Acum, autoritatile vor sa ii amendeze pe turistii care au pe strada alcool dupa ora 19. 00, chiar si daca sticlele sau dozele sunt in pungi.

Cele mai tari tinute Street Style de la Milan Fashion Week

Direct de pe strazile din Milano, iata mai jos cele mai cool tinute surprinse de fotografii de street style inaintea marilor prezentari de moda. Sute de modele, fashioniste, designeri si vedete au participat la saptamana modei de la Milano, iar mai jos va propunem cateva dintre cele mai bune aparitii ale acestora.

Cele mai amuzante bancuri universitare. De ce injura studentii de la Teologie mai bine decat toti ceilalti

Bancurile scrise pe seama studentilor sunt printre cele mai amuzante. in cele ce urmeaza va vom prezenta o selectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

Cele mai bune oferte la laptopuri pe care le gasiti astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Faze tari:Un mire a fugit de la propria lui nunta cu plicul n care se aflau toti banii;Cele mai bune glume despre referendum: Adevarata definitie a familiei - un grup de persoane care detine mpreuna o punga plina cu pungi;Canabis pentru a destinde homari

O femeie a gasit in casa un sarpe cu 2 capete. Ce spun specialistii. O femeie din Virginia a tras o sperietura sora cu moartea cand a gasit in gradina un sarpe cu doua capete. Dupa ce si-a revenit din soc a anuntat politia si pe cei de la protectia animalelor, care au dus sarpele din specia aramiul american la un centru special. Mai multi fotbalisti din Romania au fost fotografiati intr-o casa de pariuri de langa stadion Ce a spus seful clubului. Dupa ce antrenorii si mai multi jucatori ai Gloriei Buzau au fost sanctionati de FRF in 2016, sub acuzatia de blaturi pentru pariuri, mai multi fotbalisti actuali ai formatiei buzoieie se afla intr-o situatie delicata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )