Libnet.ro
UNICEF

14:45

Venezuela a fost in bezna ore in sir din cauza unei pene de curent

Antena3 Antena3,
Venezuela a fost in bezna ore in sir din cauza unei pene de curent

Venezuela a fost in bezna ore in sir din cauza unei pene de curent majora, care a afectat o mare parte din regiunile tarii. La Caracas, mii de oameni au fost nevoiti sa mearga pe jos la munca ore intregi. continuă pe Antena3

DIN CAUZA UNOR EMBARGOURI UNILATERALE APLICATE ARMELOR: Germania risca sa afecteze industria apararii

Germania risca sa isi afecteze industria apararii din cauza unor embargouri unilaterale aplicate armelor, cum ar fi cel impus vanzarilor de arme catre Arabia Saudita, a declarat joi ministrul Economiei, Peter Altmaier, subliniind necesitatea unei politici europene comune, transmite Reuters.

INEVITABILUL S-A PRODUS! Ludovic Orban: Comisia Europeana a anuntat ca Romania pierde fonduri UE din cauza OUG 114

INEVITBILUL S-A PRODUS, avertizeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirma ca oficialii de la Bruxelles au avertizat Romania ca va pierde din fondurile europene din cauza OUG 114. Dupa ce a.

Comisia Europeana reactioneaza dur pe OUG 114: A inceput procedura de infringement din cauza plafonarii preturilor la gaze

Comisia Europeana a demarat o procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza controversatei OUG 114/2018. Comisia a constat ca obligarea producatorilor de gaze sa vanda la preturi plafonate timp de trei ani este contrara legislatiei europene. Potrivit Comisiei, astfel de masuri nu sunt adecvate pentru atingerea in mod sustenabil a obiectivului de a proteja consumatorii casnici impotriva cresterilor excesive de pret.

CNIPMMR: 7.800 de firme romanesti s-au inregistrat in Ruse de la inceputul acestui an, din cauza OUG 114

Aproximativ 7. 800 de firme romanesti s-au inregistrat, de la inceputul acestui an, in Bulgaria, in orasul Ruse, din cauza implicatiilor negative multiple ale OUG 114 asupra intregului mediu economic. Reprezentantii Consiliului National al.

Arafat sustine ca sistemul Ro-Alert are probleme din cauza fake news

Feneomenul fake news a devenit un fel de Acar Paun, numai bun sa justifice orice problema. Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), sustine ca exista o tentativa de scadere a increderii populatiei in sistemul Ro-Alert, din cauza stirilor false: Fenomenul fake news-ului si fenomenul manipularii prin social media sunt foarte mari in toata lumea, nu numai in tara noastra.

Scolile si locurile de munca inchise in Venezuela, in a doua zi a penei de curent

Venezuela a inchis scolile si a suspendat activitatea mai multor firme dupa ce in capitala Caracas si in alte orase importante a continuat pana de curent care a inceput joi din cauza unei probleme la principala centrala hidroelectrica a tarii sud-americane, scrie Reuters.

Bestie, nu parinte! Patru copii, batuti CRUNT de tatal lor, suparat din cauza unor raspunsuri. Barbatul a fost arestat

Bestie, nu tata! Un barbat de 31 de ani dintr-un sat din Brasov a ajuns in arest dupa ce si-a batut crunt patru din cei sapte copii pe care ii are. Copiii, cel mai mare avand 9 ani, au fost loviti cu pumnii.

Umilinta pentru PRO TV. A fost nevoit sa-si mute un show din cauza audientelor slabe

Emisiunea Canta acum cu mine s-a transformat in Canta mai tarziu cu mine, dupa prima editie. Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din fata emisiunii de pe Antena 1, Asia Express, scrie.

Noi probleme cu OUG 114: Fondurile europene ar putea fi taiate din cauza limitarii controalelor pe documentatia de atribuire/ Comisia Europeana s-a sesizat

Controversata OUG 114/2018 este un izvor nesfarsit de probleme. Unele modificari facute asupra legislatiei privind achizitiile publice au atras atentia Comisiei Europene, care a avertizat deja autoritatile romane ca ar putea fi incalcat Acordul de Parteneriat 2014-2020. Nerespectarea acestui acord poate duce la taierea finantarii din fonduri europene si la corectii financiare. Prin OUG 114, au fost eliminate controalele din partea Agentiei pentru achizitii publice asupra documentatiilor de atribuire. Vezi cum ii indemna Eugen Teodorovici pe primari sa depuna documentatii fara avize si ce alta Ordonanta de Urgenta este in pregatire.

Macron, inceput de campanie. Nelinistile Europei din spatele unei scrisori flamboiante

In deja confirmata traditie a grandioaselor sale discursuri despre Europa, presedintele francez Emmanuel Macron a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europene din 23-26 mai in stil mare, cu o scrisoare mestesugita, care ar merita premiata la concursuri reale sau inchipuite) de retorica politica europeana; Si totusi, pentru cei invatati sa citeasca in cafeaua discursurilor stralucite precum si in istoria marilor deziluzii politice ale lumii, nelinistile Europei nu numai ca raman valabile, dar sunt si amplificate de o asemenea scrisoare si de vulnerabilitatile pe care le ascunde viziunea aparent idilica a lui Macron;.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )