Libnet.ro
UNICEF

15:30

A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Playtech Playtech,
A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Inca de anul trecut vremea, la nivelul intregii tari, a fost mult mai blanda fata de aceeasi perioada din anii trecuti. Suntem deja in luna februarie a anului 2020 si, in unele zone, temperaturile au ajuns si la 17 18 grade celsius, in conditiile in care nu am avut parte de ninsori, poate doar . continuă pe Playtech

incepe operationalizarea primelor sisteme antibalistice Patriot din Romania. Unde vor fi amplasate complexele ultramoderne de baterii si ce caracteristici au

Fortele Aeriene Romane au demarat procedura de realizare a complexelor de baterii, ca parte din operationalizarea primelor doua sisteme antiaeriene Patriot in Romania, potrivit Adevarul. Este vorba despre.

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

Orasul din Romania unde locuitorii pot merge gratis intr-o excursie la Praga. Tot ce trebuie sa faca este sa isi plateasca taxele locale

Cine isi plateste rapid taxele locale poate pleca, gratis, intr-o excursie la Praga! Este solutia inedita a primariei orasului Cavnic, pentru a impulsiona strangerea impozitelor. Castigatorul excursiei ca fi desemnat prin tragere la sorti.

Transformarea totala a celei mai grase femei din Romania. Cat de mult a slabit Mariana Buica

Cea mai grasa femeie din Romania a ajuns de nerecunoscut! Femeia a slabit extrem de mult. Cum si-a schimbat stilul de viata si cat a ajuns sa cantareasca acum? Mariana Buica traieste acum viata la care a visat mereu. Mariana Buica, transformare totala. Cat a slabit cea mai grasa femeie din Romania? Mariana Buica este .

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

Companiile din Romania pot economisi peste 100 milioane de euro cu ajutorul solutiilor de Big Data

Companiile mari din Romania pot economisi anual peste 100 milioane de euro din bugetul de marketing, cu ajutorul solutiilor de Big Data care dezvolta modele statistice si optimizeaza cheltuielile, arata estimarile consultantilor din domeniu, publicate miercuri.

Guvernul Orban, veste buna pentru 200.000 de gospodarii din Romania. Marcel Bolos: Vom introduce gaze naturale in localitatile in care locuintele sunt incalzite cu combustibil solid

Mai multe localitati din Romania, care cuprind un total de 200. 000 de gospodarii, vor fi racordate la reteaua de gaze naturale, a afirmat Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, marti seara, la finalul.

Scandal major de coruptie in Tanzania pentru un contract de 390 milioane euro cu o presupusa firma din Romania

Oficialii anticoruptie din Tanzania au audiat luni doi oficiali guvernamentali ca urmare a unei presupuse implicari in semnarea unui contract in valoare de 390 milioane de euro cu o firma din Romania pentru achizitia de echipamente de salvare si de pompieri, transmite publicatia The Citizen, citata de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )