Libnet.ro
UNICEF

05:30

Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

Antena3 Antena3,
Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa, dupa ce o asistenta medicala a fost diagnosticata cu coronavirus, iar ceilalti colegi ai sai au fost trimisi in izolare la domiciliu. continuă pe Antena3

72 de cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, la izolare dupa confirmarea cu coronavirus a unei paciente

72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente. De asemenea, celor 9 rezidenti de pe sectie li s-a solicitat sa ramana acasa.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Bucuresti, infectate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost infectate cu coronavirus, testarea facandu-se dupa ce acestea au prezentat simptome.

Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judetean Galati, in izolare, dupa ce o asistenta a fost infectata cu COVID-19. Sectia, inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa dupa ce o asistenta medicala s-a infectat cu virusul COVID-19. Toti colegii femeii au fost trimisi in izolare la domiciliu si sunt testati miercuri, relateaza Mediafax.

COVID-19. 207 cadre medicale de pe ambulanta, in izolare la domiciliu, 24 sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus

24 de cadre medicale de pe ambulanta sunt confirmate cu COVID-19, iar 207 sunt in izolare. Presedintele Sindicatului Ambulantierilor, Gheorghe Chis, a precizat, la Digi 24, ca ambulantierii trebuie sa primeasca echipamente de calitate, care sa ii protejeze de posibilitatea infectiei cu noul coronavirus.

20 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Mehedinti au intrat in contact cu un barbat infectat cu COVID-19

Sambata seara a venit confirmarea ca unul dintre pacientii internati in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, un barbat in varsta de 50 de ani, este infectat cu virusul COVID-19.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Sapte cadre medicale de la spitalul Victor Babes diagnosticate cu COVID-19

Sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV2, miercuri, 1 aprilie, potrivit Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti, infectate cu coronavirus. Medic: Nicio sectie nu va fi inchisa

24 de medici si asistente de la Spitalul Militar au fost confirmate cu noul coronavirus. Alte sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Dr. Victor Babes, din Bucuresti, au fost depistate pozitiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )