Libnet.ro
UNICEF

05:15

Verificari la Scoala 133 din Capitala. O echipa CBRN si specialisti ISU trebuie sa stabileasca daca elevii pot reveni, luni, la cursuri (VIDEO)

B1 B1,
Verificari la Scoala 133 din Capitala. O echipa CBRN si specialisti ISU trebuie sa stabileasca daca elevii pot reveni, luni, la cursuri (VIDEO)

Specialistii fac verificari la scoala 133 din Capitala, pentru a stabili daca elevii se pot intoarce luni in siguranta la cursuri. O echipa CBRN si specialisti ai Inspectoratului pentru Situatii de. continuă pe B1

ISU verifica Scoala nr. 133 din Capitala: Daca totul este in regula, elevii pot reveni la cursuri

Un echipaj ISU a facut duminica verificari la Scoala nr. 133 din Capitala, unitate evacuata la inceputul saptamanii, dupa ce mai multi elevi s-au simtit rau in urma unei deratizari. Consilierul local Cristian Zarescu a precizat ca daca rezultatele vor fi in regula, atunci elevii vor putea reveni la scoala, transmite Mediafax.

Un tanar de 17 ani din Capitala a murit, dupa un accident pe partia de schi din Predeal. Baiatul furase un snowmobil

Un tanar de 17 ani, din Bucuresti, a murit intr-un accident pe partia de schi la Predeal, dupa ce sambata noaptea, impreuna cu un prieten, a furat un snowmobil, transmite Agerpres. Conform Inspectoratului.

Tentativa de VIOL in curtea unei BISERICI din Capitala. MINOR retinut de politisti

Un minor in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tentativa de viol asupra unei femei de 66 de ani, fapta comisa in curtea unei biserici din sectorul 6 al Capitalei. Marti, politisti din.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )