Libnet.ro
UNICEF

17:15

VESTE BOMBA pentru ACESTI ROMANI! VEZI cum POTI SCAPA de PLATA IMPOZITELOR la stat

B1 B1,
VESTE BOMBA pentru ACESTI ROMANI! VEZI cum POTI SCAPA de PLATA IMPOZITELOR la stat

Toti pensionarii trebuie sa afle asta! LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEATA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Aceasta categorie de pensionari ar putea sa scape. continuă pe B1

VESTI PROASTE pentru acesti ROMANI! Le vor SCADEA SALARIILE! Vezi daca si tu esti pe LISTA

Vesti proaste pentru mai multi salariati romani! Din cauza rectificarii bugetare din luna iulie, e posibil sa le scada salariile.

Sinodul Bisericii Ortodoxe a Ucrainei anunta crearea unui Vicariat pentru etnicii romani

Sinodul Bisericii Ortodoxe a Ucrainei a decis crearea unui Vicariat ortodox roman pentru etnicii romani din Ucraina. Potrivit Serviciului de rpesa al bisericii, Vicariatul ortodox roman va fi subordonat sefului.

Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Romanii cu pensii mai mici de 600 de lei primesc o veste nesperat de buna, in conditiile in care noua lege prevede ca aceasta categorie sa beneficieze de o indemnizatie sociala, potrivit.

Recalcularea pensiilor: Anunt SOC pentru milioane de romani! Vezi daca si tu esti trecut pe lista celor cu PENSII mai mari...

Fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat in grupele I si II de munca vor avea pensiile recalculate din oficiu.

Veste oribiila pentru Laura Codruta Kovesi. Contracandidatul sau la sefia Parchetului European: Nu ma retrag din cursa, amandoi suntem in aceeasi situatie!

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi pentru postul de sef al Parchetului european, a precizat, intr-o declaratie pentru Politico. eu, ca ramane in cursa pentru obtinerea acestei.

Prima veste proasta pentru noul premier britanic. Ce i-a spus Jean-Claude Juncker lui Boris Johnson, intr-o convorbire telefonica

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene pe final de mandat, i-a transmis premierului britanic Boris Johnson ca acordul de divort covenit deja de UE si Londra este singurul posibil pentru blocul.

SOC: Toti posesorii de PERMIS DE CONDUCERE se vor iNTOARCE in SALILE de examen! VESTI PROASTE pentru SOFERII ROMANI!

Panica pentru mai multi soferiromani, dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )