Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gheorghe Gheorghiu, la pieptul unei blonde celebre din Romania. Cum arata artistul la 66 de ani FOTO

Playtech Playtech,
Gheorghe Gheorghiu, la pieptul unei blonde celebre din Romania. Cum arata artistul la 66 de ani FOTO

Gheorghe Gheorghiu s-a fotografiat in compania unei cunoscute blondine din showbiz-ul romanesc. Artistul in varsta de 66 de ani le-a facut in acest mod o surpriza fanilor, pentru ca nimeni nu se astepta sa il vada intr-o asemenea ipostaza. De asemenea, se pare ca fotografia inedita a fost realizata departe de tara. Este cunoscut ca . continuă pe Playtech

BOMBA in SHOWBIZ! Gheorghe Gheorghiu, PRINS iN FAPT cu o celebra prezentatoare de la noi! IMAGINI INCENDIARE alaturi de focoasa blondina! (GALERIE FOTO)

Gheorghe Gheorghiu s-a fotografiat in compania unei focoase blonde de la noi, celebra prezentatoare Rocsana Marcu. Artistul in varsta de 66 de ani, a surprins fanii cu o fotografie incendiara, alaturi de vedeta.

Digi24: VIDEO. Dezvaluiri cutremuratoare despre mafia lemnului din Romania

Gheorghe si Ruxandra Gorcioaia plang moartea fiului lor. Era padurar si acum e cea mai recenta victima a asa-numitei mafii a lemnului, care controleaza industria de taieri ilegale de copaci din Romania.

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

Giulio Bertola este noul Presedinte al intreprinzatorilor italieni din Romania

Giulio Bertola, cunoscut intreprinzator italian, prezent in Romania de peste douazeci de ani, cu interese in diferite sectoare, a preluat conducerea Confindustria Romania pentru perioada 2020-2022.

Imaginile sunt infioratoare. Cum s-a simtit cutremurul in cea mai afectata zona din Romania VIDEO

Cutremurul produs noaptea trecuta in Romania a fost filmat cu camera de supraveghere aflata in Targu Trotus, din Bacau, una dintre zonele unde seismul s-a simtit cel mai tare. Reamintim ca seismul a avut magnitudinea de 5,2 pe Richter si a avut loc la ora 3: 26 dimineata, in zona Vrancea, la o adancime de 121 .

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

Poate cel mai mare incendiu din Romania: cum au ajuns sa arda sute de hectare la Buzau

Un incendiu masiv de vegetatie a fost inregistrat pe parcursul serii de joi pe raza judetului Buzau. Ar putea fi cel mai mare inregistrat in Romania, in istoria recenta. Autoritatile din Buzau au fost puse pe jar in urma cu mai putin de 24 de ore. Cea mai mare mobilizare de pompieri si voluntari a .

Gheorghe Piperea: Critica unei solutii negandite si nedrepte a CCR referitoare la modificarile Legii darii in plata

In dosarul nr. 1991A2019, CCR a admis obiectia de neconstitutionalitate a modificarilor aduse Legii nr. 772016 privind darea in plata, obiectie formulata in bloc de grupurile parlamentare ale PNL si USR, scrie avocatul Gheorghe Piperea. Solutia, totalmente injusta, profund gresita si aflata intr-o socanta contradictie cu decizii anterioare ale CCR referitoare la Legea darii in plata, se bazeaza in totalitate pe concluziile judecatorului-raportor, Mona-Maria Pivniceru, mai spune profesorul de drept.

Ce a anuntat Gheorghe Marmureanu dupa cutremurul care a zguduit Romania. Ne va afecta pe toti

Seismul din noaptea de joi spre vineri, ce a inregistrat 5,2 grade pe scara Richter si s-a produs in zona Vrancea, a reusit sa ii bage pe romani in sperieti. Profesorul Gheorghe Marmureanu a facut mai multe declaratii neasteptate, dupa cutremurul ce a zguduit Romania in ultima zi a lunii ianuarie. Ce a anuntat Gheorghe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )