Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste bomba pentru toti soferii de peste 31 de ani. Au anuntat

B1 B1,
 Veste bomba pentru toti soferii de peste 31 de ani. Au anuntat

Potrivit unor statistici, portretul robot al soferului din Romania implicat in cele mai multe accidente rutiere este: sofer tanar la volanul unei masini foarte puternice. Soferii cu vacir. continuă pe B1

Avertisment pentru toti soferii! Cand trebuie puse cauciucurile de iarna

Codul Rutier prevede ca, in caz de ninsoare, autovehiculele trebuie sa fie echipate cu cauciucuri de iarna, fara a se preciza o perioada anume din an pentru aceasta obligatie. Ordonanta de Guvern.

Veste socanta pentru fanii Game of Thrones! Un actor din serial a murit (FOTO)

Veste socanta pentru fanii serialului Game of Thrones! Actorul britanicRoy Dotrice, care a jucat rolul piromanului Hallyne in sezonul al doilea al serialului, s-a stins din viata luni, la.

De ce nu merge Tariceanu la ceremonia de investire de la Cotroceni: Presedintele nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie valabil pentru toti cetatenii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a explicat intr-un comunica de presa de ce nu participa la ceremonia de investire a ministrilor de la Palatul Cotroceni - in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis nu mai recunoaste principiul prezumtiei de nevinovatie pentru toti cetatenii si nu mai este garantul Constitutiei.

Toti soferii trebuie sa stie asta. in cat timp iese complet alcoolul din sange

In cat timp iese complet alcoolul din sange? Este intrebarea cu care se confrunta multi soferi, pentru a evita situatia in care sa fie trasi pe dreapta de politistii de la Rutiera.

Veste buna pentru romani! Se pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani

Senatul a adoptat in unanimitate 89 voturi pentru) OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL, introducand, in sedinta plenului de marti, un amendament care stabileste ca medicii.

Veste buna pentru turisti: Big Ben va suna din nou in timpul sarbatorilor de iarna

Lucrarile de renovare la Big Ben vor lua o pauza la sfarsitul lunii decembrie pentru a permite faimosului ceas britanic sa bata din nou intre 23 decembrie si Anul Nou, potrivitSkyNews.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )