Libnet.ro
UNICEF

17:30

Veste socanta pentru fanii Game of Thrones! Un actor din serial a murit (FOTO)

B1 B1,
Veste socanta pentru fanii Game of Thrones! Un actor din serial a murit (FOTO)

Veste socanta pentru fanii serialului Game of Thrones! Actorul britanicRoy Dotrice, care a jucat rolul piromanului Hallyne in sezonul al doilea al serialului, s-a stins din viata luni, la. continuă pe B1

Veste buna pentru turisti: Big Ben va suna din nou in timpul sarbatorilor de iarna

Lucrarile de renovare la Big Ben vor lua o pauza la sfarsitul lunii decembrie pentru a permite faimosului ceas britanic sa bata din nou intre 23 decembrie si Anul Nou, potrivitSkyNews.

Veste socanta! O actrita indragita s-a stins din viata la doar 39 de ani (FOTO)

Veste socanta in lumea cinematografica. Actrita Melanie Hughes a murit la varsta de doar 39 de ani, lasandu-i pe toti cu inimile frante si indurerati. Melanie este cunoscuta.

Un actor din Game of Thrones a murit

Un actor care a aparut si in serialul Game of Thrones, in sezonul al doilea, in rolul piromanului Hallyne, a murit luni. Actorul Roy Dotrice a murit la varsta de 94 de ani. Roy Dotrice a.

Lovitura puternica pentru fanii trupei VUNK. Artistul tocmai a fost retinut in dosarul camatarilor

Un membru al trupei Vunk a fost retinut, joi seara, in dosarul camatarilor din Bucuresti. Dupa audieri record ale procurorilor DIICOT, mai multi membrii ai gruparii, care operau dupa metoda botezata.

Atentionare de calatorie emisa de MAE pentru Irlanda: Conditii meteo severe din cauza uraganului Ofelia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Irlanda, care vizeaza conditii meteorologice severe din cauza uraganului Ofelia, format in Oceanul Atlantic, care urmeaza sa loveasca coasta de vest a Irlandei. Pentru perioada 16 octombrie 2017, ora 9. 00 - 17 octombrie 2017, ora 03. 00, a fost emisa o alerta de vant puternic, cod rosu pentru regiunile Wexford, Mayo, Galway, Kerry, Clare, Limerick, Cork si Waterford si cod portocaliu pentru restul tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )