Libnet.ro
UNICEF

04:40

Veste buna pentru cei care inca asteapta restituirea taxei auto. Statul da banii inapoi pana in martie 2019 cu o dobanda de 0,02% pe zi

Auto Ro Auto Ro,
Veste buna pentru cei care inca asteapta restituirea taxei auto. Statul da banii inapoi pana in martie 2019 cu o dobanda de 0,02% pe zi

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care reglementeaza inapoierea taxei auto celor care au platit-o pana la eliminarea ei de la 1 februarie 2017. continuă pe Auto Ro

Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport, a anuntat, luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop, care a tinut sa sublinieze ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens.

OFICIAL: Statul da banii inapoi proprietarilor care au platit taxa auto sau timbrul de mediu. Plus dobanda!

Veste buna pentru proprietarii de masini care, de la 1 ianuarie 2007 si pana pe 1 februarie 2017, au fost obligati sa plateasca sute si, chiar, mii de euro, in contul uneia dintre formele taxei de poluare, pentru a-si inmatricula masina.

VESTE PROASTA pentru soferi: Au venit NOILE RADARE la Politia rutiera!

Politia Romana a fost dotata cu zeci de radare ultra performante care nu lasa nicio sansa vitezomanilor, anunta Capital. 50 de noi radare ultraperformante au intrat in dotarea Politiei.

Isarescu se roaga de Dragnea si PSD sa nu arunce in aer cea mai buna perioada prin care trece economia Romaniei cu dezmatul cheltuielilor de la buget

Economia Romaniei creste peste cele mai optimiste asteptari, iar aceasta crestere nu vine numai din consum, ci si din industrie, care a creat cele mai multe locuri de munca din decembrie pana mai:.

Campanie Europol, cu ilustrate de vara pentru cei mai cautati infractori din Europa: Dragi infractori, nu mai fugiti de lege. Politia va vrea in tara, vara asta!

Agentia politiilor europene Europol a inceput o campanie pentru prinderea celor mai cautati infractori din Europa, in care este implicata si Politia Romana, publicand pe site-ul www. eumostwanted. eu carti postale cu mesaje inedite, insotite de informatii despre cei cautati, care pot fi distribuite pe retelele de socializare, noteaza News. ro. Pe lista celor mai cautati infractori din Europa se afla si doi cetateni romani, condamnati la mai multi ani de inchisoare pentru inselaciune, uz de fals si spalare de bani si, respectiv, pentru trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

Un nou trend sexual pune autoritatile in alerta. Ce se intampla cu cei care incearca asa ceva

Un noi trend sexual deosebit de periculos, care poate avea consecinte fatale care ia tot mai multa amploare in Europa si pune medicii in alerta in ceea ce priveste cresterea cazurilor de.

Curtea de Conturi, controlata de personaje dubioase: Baronul numarul 2 in PSD, Niculae Badalau, socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu si sotia sociologului Pieleanu, printre cei care supravegheaza cum sunt folosite finantele statului

La 26 iunie, presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege prin care si inginerii pot fi membri ai Curtii de Conturi. Initiativa il are in spate pe controversatul presedinte executiv al PSD, Niculae Badalau, care a absolvit o facultate de inginerie si spera ca, in octombrie, sa ajunga presedintele Curtii de Conturi.

Noi reguli pentru parintii care pleaca in strainatate

Potrivit noilor legi, din 2018, parintii care pleaca in strainatate vor avea mai multe leguli de indeplinit. Potrivit noilor reglementari, parintii care pleaca din tara pentru a lucra in.

Tariceanu: Sesiunea parlamentara extraordinara a fost convocata pentru marti. Care este ordinea de zi

Sesiunea extraordinara a celor doua Camere ale Parlamentului a fost convocata pentru ziua de marti, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Munca la negru nu va mai fi pedepsita cu inchisoarea pentru angajatori. Care este noua sanctiune stabilita de Guvern

Guvernul a inlocuit pedeapsa cu inchisoarea, pe care ar fi trebuit sa o primeasca angajatorii care primeau mai mult de cinci angajati la negru, cu o amenda contraventionala mai mare, conform.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )