Libnet.ro
UNICEF

21:00

Campanie Europol, cu ilustrate de vara pentru cei mai cautati infractori din Europa: Dragi infractori, nu mai fugiti de lege. Politia va vrea in tara, vara asta!

Hotnews Hotnews,
 Campanie Europol, cu ilustrate de vara pentru cei mai cautati infractori din Europa: Dragi infractori, nu mai fugiti de lege. Politia va vrea in tara, vara asta!

Agentia politiilor europene Europol a inceput o campanie pentru prinderea celor mai cautati infractori din Europa, in care este implicata si Politia Romana, publicand pe site-ul www. eumostwanted. eu carti postale cu mesaje inedite, insotite de informatii despre cei cautati, care pot fi distribuite pe retelele de socializare, noteaza News. ro. Pe lista celor mai cautati infractori din Europa se afla si doi cetateni romani, condamnati la mai multi ani de inchisoare pentru inselaciune, uz de fals si spalare de bani si, respectiv, pentru trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. continuă pe Hotnews

Campanie cu haz a Europol. Cum incearca agentia sa prinda cei mai cautati infractori din Europa (FOTO)

Campanie inedita a Europol. Agentia trimite carti postale cu haz celor mai cautati oameni din Europa, prin care le cere sa se intoarca acasa. De exemplu, Gheorghe Clapon trebuie sa ispaseasca.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pe dr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivit hunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din viata la.

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din.

Tudose: Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri. Este premiantul Europei

Premierul Mihai Tudose l-a laudat, luni, la Antena 3, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunand ca in mandatul sau au fost absorbite fonduri europene, iar subventiile au fost acordate la timp, ceea ce il face unul dintre cei mai eficienti ministri si un premiant al Europei, in pofida aurei de gluma din jurul sau.

Cu toata aura de gluma, Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose l-a laudat, ieri la Antena 3, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunand ca in mandatul sau au fost absorbite fonduri europene, iar subventiile au fost acordate la timp, ceea ce il face unul dintre cei mai eficienti ministri si un premiant al Europei, in pofida aurei de gluma din jurul sau.

Premierul Tudose il lauda pe Petre Daea: Este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este unul dintre cei mai eficienti ministri din Cabinetul sau.

Peste 1.500 de someri si-au gasit o slujba. Cei mai multi sunt barbati si provin din mediul rural

Peste 1. 500 de persoane, aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de muncaAJOFM) Calarasi s-au angajat de la inceputul anului si pana in prezent.

Resursele Pamantului s-au epuizat astazi. Care au fost cei mai mari consumatori si ce se poate face in continuare

Intreaga populatie a planetei noastre a consumat, in mai putin de opt luni de zile, toate resursele pe care Terra ni le pune la dispozitie pentru intregul an. Ziua de 2 august 2017 este cea.

Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pedr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivithunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )