Libnet.ro
UNICEF

17:45

Veste buna pentru clientii Digi, Orange si nu numai: ce se intampla in roaming

Playtech Playtech,
Veste buna pentru clientii Digi, Orange si nu numai: ce se intampla in roaming

Din iunie 2017 pana acum, tarifele in roaming au scazut constant. La noi face exceptie Digi |RCS-RDS care are permisiunea de-a aplica tarife mai mari. Altfel, daca esti client Orange,. continuă pe Playtech

Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an. Ce se va intampla cu salariile lor in 2020

In spatiul media din ultimele zile a circulat informatia ca salariile angajatilor din mediul educational nu vor mai creste. Dar, Raluca Turcan vine si spune ca sunt luate in calcul de Guvernul Orban, conform calendarului. Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an De multe ori, din surse trunchiate sau nu, se preiau .

Veste uriasa pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla romanca, la inceput de an

Vestile sunt uriase pentru Simona Halep, la inceputul anului 2020. Sportiva se afla pe o pozitie fruntasa, spre bucuria fanilor sai, care la randul lor au putut remarca acest lucru. in aceasta luni, topul WTA a fost actualizat si jucatoarea de tenis a putut fi observata intr-un alt loc in top. Veste uriasa pentru Simona .

Veste proasta pentru pensionari: cat mai intarzie plata pensiilor pe ianuarie. Scuza lui Orban

Pensionarii din Romania continua sa se afle intr-o situatie foarte dificila. Plata drepturilor financiare pe luna ianuarie a acestui an este amanata, iar Ludovic Orban are o scuza pentru acest set de circumstante. Se vehicula de vreo cateva zile posibilitatea intarzierii platii pensiilor in luna ianuarie a acestui an, la nivel national. Detaliile oficiale pe .

Punct de amenda 2020. Veste proasta pentru toti soferii

Veste proasta pentru soferii care sunt prinsi in aceste zile incalcand regulile de circulatie.

Digi, Orange si ceilalti operatori, amendati: ce probleme au avut acum?

Toti operatorii din Romania - de la Orange pana la Digi - au fost amendati de ANCOM. Autoritatea a stabilit ca au de platit 1,61 milioane de lei. Si asta pentru ca, in ciuda.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc ianuarie 2020. Sobolanii au o zi buna pentru vise, Bivolii au parte de pasiune

Zodiacul chinezesc pentru luna IANUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )