Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru Elena Udrea! Ce se intampla cu dosarul in care este judecata

Playtech Playtech,
Veste buna pentru Elena Udrea! Ce se intampla cu dosarul in care este judecata

Elena Udrea a primit o veste buna din partea Comisiei Europene, care a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la completurile de 5 judecatori poate fi aplicata in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a reactionat pe contul personal de Facebook. Veste . continuă pe Playtech

Lovitura pentru Elena Udrea, la 4 luni dupa revenirea in Romania. Are din nou probleme cu justitia

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat un nou termen in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Fostul ministru al Turismului a oferit prima reactie, dupa ce Comisia Europeana a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia CCR privind completurile de 5 judecatori .

Veste buna pentru romani! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020: Am reusit! inca o victorie pentru copiii Romaniei

Pe langa vestile bune pe care le-au primit elevii care indicau ca programa se va schimba si vor avea mai putine ore, alta veste ii va bucura. Alocatiile se vor mari de la 1 ianuarie 2020. Iata proiectul de lege si declaratiile initiatorului! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020 Alocatiile vor creste incepand cu .

Veste sumbra pentru poporul roman! Ce se intampla cu populatia

Populatia tarii noastre este intr-o continua micsorare, anunta cei de la Institutul National de Statistica. Vestea este una sumbra pentru poporul roman, pentru ca acest lucru aduce cu sine si alte modificari alarmante, ce ii poate afecta pe toti locuitorii tarii. Veste sumbra pentru poporul roman: Ce se intampla cu populatia? Populatia Romaniei a inregistrat .

Elena Udrea: Astazi am primit o veste buna, pe care o asteptam

Elena Udrea a reactionat, marti seara, dupa ce Comisia Europeana a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene ca deciziile CCR trebuie respectate. Astazi am primit o veste buna, pe care o asteptam.

ELENA UDREA: CE a raspuns Curtii Europene de Justitie in dosarul Gala Bute spunand ca deciziile CCR trebuie respectate

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine ca, in ce priveste dosarul Gala Bute, Comisia Europeana a raspuns Curtii Europene de Justitie spunand ca deciziile CCR trebuie respectate.

Elena Udrea: Comisia Europeana a raspuns Curtii Europene de Justitie in dosarul Gala Bute spunand ca deciziile CCR trebuie respectate

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine ca, in ce priveste dosarul Gala Bute, Comisia Europeana a raspuns Curtii Europene de Justitie spunand ca deciziile CCR trebuie respectate. Raspunsul Comisiei Europene inseamna ca si in cazul meu, ca si in cele trimise ulterior la Luxemburg, procesul Gala Bute se va rejudeca. De la inceput! Asa cum este legal si corect, afirma Udrea.

Elena Udrea asteapta o dezbatere Iohannis-Dancila: Ca sa pot sa am constiinta linistita

Elena Udrea a marturisit ca asteapta o dezbatere electorala, inainte de turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pentru a isi face o opinie inainte sa mearga sa voteze cu candidatul care ar.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Elena Udrea, la vot: Sperantele mele nu sunt foarte mari ca lucrurile in viitor se schimba in bine

Elena Udrea a votat la alegerile prezidentiale. Votul trebuie sa mearga catre cel care indeplinestecat mai mult criteriile pe care noi le avem si asteptarile pe care.

Andra, mama pentru a treia oara? Imaginea care a dat-o de gol. Ce spune artista despre sarcina

Andra este mama a doi copii si acum se zvoneste ca pe drum ar fi si al treilea. O imagine ar fi dat-o de gol. Care este adevarul? Ce spune artista despre sarcina? Andra este mama pentru a treia oara? Andra este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania, dat fiind ca a stat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )