Libnet.ro
UNICEF

07:16

Veste buna pentru mamele care raman insarcinate in timpul concediului de crestere a copilului

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru mamele care raman insarcinate in timpul concediului de crestere a copilului

Veste buna pentru mamele care raman insarcinate in timpul concediului de crestere a copilului. A fost promulgata legea care stabileste ca indemnizatia va fi egala cu cea acordata in cazul copilului an. continuă pe Antena3

Veste buna. Indicele ROBOR la trei luni a scazut

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,31%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a.

PSD va propune doi barbati pentru functiile care vor deveni vacante la Curtea Constitutionala (surse)

PSD ar urma sa propuna ambele nominalizari, din partea Camerei Deputatilor si a Senatului, pentru doua posturi de judecatori la Curtea Constitutionala, in conditiile in care mandatele lui Stefan Minea si Mayei Teodorescu urmeaza sa expire in scurt timp, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

Faze tari: Mesajul amuzant al MAI pentru cei care fac after la mare de Paste; Lucreaza de 30 de ani la spitalul jucariilor de plus; Protest cu banane fata de cenzura dintr-un muzeu din Varsovia

Post la stat cu salariu de 13. 000 lei pe luna, atragator pentru o singura persoana. Functia de arhitect-sef este una dintre. Aparitie inedita a unui model musulman. Modelul musulman Halima Aden a devenit prima.

Vesti incredibile pentru cei care iubesc Italia! in doua orase se vand case cu doar un euro

Cei care iubesc Italia au acum posibilitatea de a se muta acolo. Zungoli si Mussomeli sunt doua orase italiene unde, cu doar un euro, toti cei interesati pot cumpara case parasite. Singurul lucru pe care trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )