Libnet.ro
UNICEF

10:15

Veste buna pentru romanii din diaspora. Numarul sectiilor a crescut considerabil

România Liberă România Liberă,
Veste buna pentru romanii din diaspora. Numarul sectiilor a crescut considerabil

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a aprobat prin hotarare, la propunerea misiunilor diplomatic. continuă pe România Liberă

A inceput Campania pentru alegerile prezidentiale. Romanii din Diaspora vor vota timp de trei zile

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin.

Veste buna pentru pacienti: s-a lansat un hub antidepresie

Primul hub antidepresie din tara noastra - depreHUB - a fost lansat ieri. Acesta este un proiect national, initiat cu scopul de a reuni, sub cupola unui nou concept in tara noastra, totalitatea serviciilor de prevenire a depresiei si anxietatii, evaluare e-health, diagnostic, interventie si reintegrare psiho-sociala.

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput: candidatii oficiali si programul de vot al romanilor din Diaspora

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta, noteaza Agerpres.

Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. E pasibil de dosar penal

Pe langa faptul ca nu mai are spatele asigurat de o garda de corp din partea MAI, Alexandru Cumpanasu este si in vizorul DNA pentru contractele din bani publici. Candidatul la alegerile prezidentiale 2019 e pasibil de dosar penal. Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA pentru contractele din bani publici Ministerul Afacerile Interne MAI) i-a retras .

in ce localitati din Marea Britanie ar urma sa existe sectii de votare. Propunerile au fost trimise catre Ministerul Afacerilor Externe (FOTO)

Sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Londra a anuntat lista sectiilor de votare din Marea Britanie propuse Ministerului Afacerilor Externe MAE) cu ocazia alegerilor prezidentiale din data de 10 noiembrie.

Veste cumplita pentru romanii din Marea Britanie: Cetatenii UE care nu s-au inregistrat la timp pentru statutul de sedere in Regatul Unit vor fi deportati dupa Brexit

O parte din cetatenii romani aflati in Marea Britanie ar urma sa aiba grav de suferit dupa ce Brexitul va lua efect! Mai exact, este vorba despre aceia care nu s-au inscris la timp pentru a obtine statul de.

E oficial! Veste uriasa pentru Ansu Fati. FIFA si-a dat acordul

Ansu Fati, foarte tanarul atacant al echipei FC Barcelona, poate juca pentru Spania, a anuntat FIFA,.

Romanii din Italia, venituri anuale de peste 6,5 miliarde de euro

Aproximativ 9% din PIB-ul Italiei provine din munca strainilor stabiliti in Peninsula - dintre care 23 % sunt romani, arata datele Raportului anual cu privire la economia imigratiei, unul din cele mai importante studii statistico economice care masoara, an de an, impactul fiscal pe care il au strainii stabiliti in Peninsula. HotNews. ro va prezinta in avanpremiera cateva din datele cu privire la romani, cuprinse in Raportul statistic si comentariul unuia din cercetatorii care au participat la realizarea volumului.

Ursula von der Leyen: Nominalizarile pentru comisarii din Romania, Ungaria si Franta sunt inca deschise

Presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, transmite joi seara, intr-un comunicat, ca trei dintre cei 26 de candidati propusi de statele membre pentru posturile de comisari europeni au fost respinsi din diverse motive, astfel ca nominalizarile de comisari in cazul Romaniei, Ungariei si Frantei sunt inca deschise.

Noi tipuri de concedii pentru angajatii din Romania: apare concediul de ingrijitor si dreptul de a absenta in cazuri de forta majora

Angajatii din Romania isi vor putea lua mai multe tipuri de concedii pe viitor. Astfel, salariti isi vor avea concedii pentru motive familiale, vor putea absenta de la munca in cazuri de forta majora, iar tatii vor avea mai multe zile de concediu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )