Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste buna pentru romanii din Regatul Unit: Cetatenii UE fara permis de rezidenta NU vor fi deportati automat

B1 B1,
Veste buna pentru romanii din Regatul Unit: Cetatenii UE fara permis de rezidenta NU vor fi deportati automat

Cetatenii UE nu vor fi deportati automat daca nu se inscriu pentru permisul de rezidenta pana la termenul limita fixat pentru 30 iunie 2021, a anuntat guvernul Regatului Unit, potrivit BBC. Un numar de. continuă pe B1

ZILE LIBERE 2020. Veste buna pentru bugetari! Au o minivacanta la finalul lunii ianuarie

Bugetarii vor avea parte de o minivacanta inca din prima luna a anului 2020.

Veste buna pentru romani. Noi medicamente au fost introduse pe lista compensatelor

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii din Romania vor beneficia de noi medicamente incluse pe listele de compensate si gratuite.

Veste buna pentru Gigi Becali. Curtea Suprema a desfiintat decizia de plata a 30.000 de euro daune morale catre Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desfiintat, joi, decizia Curtii de Apel Bucuresti, care hotara ca Gigi Becali trebuie sa-i plateasca daune morale in valoare de 30. 000 de euro lui Florin Talpan,.

Brexitul va costa in curand Regatul Unit mai mult decat toate platile sale catre UE in ultimii 47 de ani la un loc

Brexitul va costa probabil Regatul Unit pana la sfarsitul anului peste 200 de miliarde de lire in crestere economica pierduta valoare care aproape va eclipsa suma totala pe care a platit-o catre bugetul UE in ultimii 47 de ani. Studiile realizate de Bloomberg Economics arata ca pretul deciziei de a parasi Uniunea a atins 130 de miliarde, alte 70 urmand sa se adauge pana la finele lui 2020.

Ce decizie a luat Regina Elisabeta a II-a, dupa Megxit. Veste uriasa pentru Meghan Markle si Printul Harry

Cel mai nou scandal regal din Marea Britanie a fost supranumit Megxit, fiind astfel cunoscut de catre public. Totul dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se vor retrage din rolurile pe care le au in cadrul vietii regale. De asemenea, vestea a venit ca un adevarat cutremur pentru Regina Angliei, care si-a dorit .

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter

Reguli noi pentru romanii care locuiesc la parter si nu dispun de spatiu.

Business report: Administratorii de pensii private au luat acasa peste 2 miliarde de lei, jumatate din cat au produs pentru contribuabili; Din nou -7,7% (!) la productia industriala: A 6-a luna consecutiva pe minus

Niciun salon de infrumusetare, coafor sau frizerie nu mai are autorizatie de functionare. Niciun salon de infrumusetare sau unitati care desfasoara activitati de coafura. Top 10: Angajatorii straini care s-au batut pe muncitorii romani in 2019. Peste 3. 500 de locuri de munca au fost disponibile pe parcusul anului trecut pentru romanii.

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

O moneda rara s-a vandut pentru suma record de 1,3 milioane de dolari

O moneda pe care este gravata i Hotnews maginea regelui britanic Edward al VIII-lea a fost vanduta pentru suma record de 1 milion de lire sterline, echivalentul a 1,3 milioane de dolari. Potrivit The Royal Mint, monetaria care se ocupa de crearea monedelor din Regatul Unit, moneda a fost vanduta unui colectionar privat, scrie CNN.

Veste-soc pentru soferii acestui oras din Romania. Se interzice total circulatia masinilor sub Euro 4

Surpriza totala pentru mii de soferi din municipiul Iasi. Conducerea primariei vrea interzicerea totala a circulatiei autoturismelor cu norma de poluare sub Euro 4 in perioada urmatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )