Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, din nou numarul 1 mondial. Cum e posibil asa ceva

Antena3 Antena3,
Simona Halep, din nou numarul 1 mondial. Cum e posibil asa ceva

Romanca Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, la cinci saptamani dupa ce fusese detronata de daneza Caroline Wozniacki, in urma. continuă pe Antena3

Simona Halep este din nou numarul 1 mondial. Cat se va putea mentine

Simona Halep a revenit, luni, pe locul I WTA, dupa ce daneza Caroline Wozniacki a pierdut cele 585 d.

Oficial: Halep este din nou numarul unu mondial

Simona Halep a revenit la inceputul acestei saptamani pe prima pozitie a ierarhiei mondiale WTA.

Wozniacki are un nou obiectiv dupa ce Simona Halep a revenit pe locul 1 mondial. Cum si-a propus daneza sa isi ia revansa in tenisul feminin

Simona Halep este de azi din nou pe primul loc in tenisul feminin, detronand-o pe Caroline Wozniacki, castigatoarea de la Australian Open.

Veste buna pentru Simona Halep! Dupa patru saptamani, s-a intamplat din nou

Noul clasament al Asociatiei Tenisului Feminin WTA) este condus de Simona Halep, jucatoarea care revine in fotoliul de lider mondial dupa numai patru saptamani. Simona Halep 7. 965 de puncte) este din nou.

FOTO Simona Halep, cetatean de onoare al Bucurestiului. Discurs emotionant tinut de liderul mondial la ceremonie

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la teatrul Excelsior din Capitala.

O noua veste buna pentru Simona Halep

Curg vestile bune despre Simona Halep, dupa ce s-a aflat ca romanca va reveni pe primul loc mondial. Recuperarea ei dupa o accidentare este pe drumul cel bun, astfel ca sportiva va participa la turneul de la.

Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei: Este poate cel mai important titlu din cariera mea

Simona Halep, numarul 1 WTA, a primit titlul de cetatean de onoare al Capitalei. Tenismena romanca s-a aratat extrem de emotionata si a declarat ca este cel mai important titlu din cariera sa. Vreau.

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al Capitalei: Distinctia, inmanata de primarul general Gabriela Firea (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului. Sportiva a primit aceasta distinctie din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, in cadrul unei ceremonii care a avut loc luni se.

Simona Halep va fi numita cetatean de onoare al Capitalei

Simona Halep va primi, luni, titlul de cetatean de onoare al Capitalei. Ceremonia de decernare are loc incepand cu ora 19. 00, la Teatrul Excelsior. Decizia de numire a lui Halep cetatean de onoare al.

Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, la cinci saptamani dupa ce fusese detronata de daneza Caroline Wozniacki, in urma finalei pierdute in fata acesteia la Australian.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )