Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Veste buna pentru studenti: primesc mai multi bani de la stat, in pandemie. Care sunt conditiile

Playtech Playtech,
Veste buna pentru studenti: primesc mai multi bani de la stat, in pandemie. Care sunt conditiile

In timp ce studentii se pregatesc pentru inceperea noului an universitar, Ministerul Educatiei a venit cu o veste buna pentru cei care isi cauta cazare. Dincolo de dezastrul inceperii. continuă pe Playtech

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere .

Horoscop 2 octombrie 2020. O zodie trebuie sa ia azi o decizie foarte importanta. Cine primeste o veste buna

Astrologii au realizat horoscopul pentru 2 octombrie 2020, iar vestile sunt cat se poate de bune pentru cea de-a doua zi a lunii lui Brumarel. Afla si tu ce iti rezerva astrele pentru vineri! Horoscop 2 octombrie 2020 BERBEC Aveti parte de o zi aglomerata, desi sperati sa o lasati mai usor cu munca. De .

Nicusor Dan primeste inca o veste buna. Ce mosteneste la Primaria Capitalei

Pare-se ca noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, nu se confrunta cu aceleasi probleme de care s-a lovit Guvernul PNL cand s-a instalat la conducere si anume o mostenire ce consta in datorii, lasata de PSD. Din contra, candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS se bucura de excedent bugetar. Care sunt principalele cheltuieli .

Horoscop zilnic - miercuri, 30 septembrie 2020. O zi foarte buna pentru negocieri pentru nativii din zodia Balanta

Vesti bune pe plan finanicar pentru nativii din zodia Balanta. O zi foarte buna pentru negocieri, indiferent ca sunt legate de contracte sau de bani. Horoscop zilnic - miercuri, 30septembrie 2020, pent.

Anul universitar 2020 2021. Cand sunt cursuri si sesiuni, dar si vacante pentru studenti

Studentii au asteptat nerabdatori inceperea anului universitar 2020-2021. Aceasta structura poate avea mici variatii de la universitate la universitate, sau de la facultate la facultate. Care este structura acestui an universitar, care este perioada de desfasurare a cursurilor, dar si vacantele bine meritate. Cursurile, sesiunile si vacantele din anul universitar 2020-2021 Universitatile s-au deschis incepand .

Se ascut cutitele in PNL. Mai multi membri PNL Galati cer dizolvarea filialei si inlaturarea liderului George Stanga

Mai multi membri PNL Galati cer conducerii centrale a partidului dizolvarea conducerii filialei judetene si numirea unei echipe interimare. Solicitarea vine dupa rezultatele slabe inregistrate de liberali in acest judet, in care PSD a recastigat cu peste 50% atat Primaria municipiului resedinta de judet, prin Ionut Pucheanu, cat si sefia Consiliului Judetean, prin Costel Fotea.

Banca Transilvania are o veste exceptionala pentru clientii din toata tara. A dezvaluit detaliile acum

Banca Transilvania a facut un anunt pentru foarte multi dintre clientii sai din toata Romania. Mai exact, cei de la Banca Transilvania au lansat o noua actualizare pentru aplicatia BT Pay pe.

Atentie! A aparut o inselatorie cu anunturi matrimoniale. Mai multi romani au patit-o deja!

Patru barbati din Alba au ramas fara bani in conturi, dupa ce au cumparat de la doi indivizi din Timis inregistrari video cu continut pentru adulti. Acestia i-au convins pe cumparatori sa le dea datele bancare complete si chiar fotografii cu datele cardurilor bancare.

A inceput anul universitar: Regulile sanitare pentru studenti si profesori Ce se intampla daca un student cazat in camin se imbolnaveste de COVID-19 in camin

Noul an universitar a inceput joi, iar mare parte dintre universitati au optat pentru cursuri online, in conditiile pandemiei de COVID-19. Aceasta nu inseamna ca nu sunt facultati ai caror studenti vor merge la scoala pentru diverse seminarii sau laboratoare sau studenti care vor fi cazati in camine, chiar daca capacitatea acestora a fost redusa la jumatate. Conform normelor sanitare stabilite de autoritati, la intrarea in facultate studentilor le va fi masurata temperatura si nu le va fi permis accesul celor care au peste 37,3, iar studentii si profesorii sunt obligati sa poarte masca, exceptie facand cei de la canto sau actorie, care pot pot renunta temporar la masca. Sunt stabilite si reguli pentru situatiile de imbolnavire, inclusiv in cazul studentilor cazati in camine.

Coronavirus: Guvernul a crescut subventia pentru studenti

Ministrul educatiei si cercetarii, Monica Anisie, a decis cresterea subventiei pentru camine-cantine cu 10%, in contextul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )