Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nicusor Dan primeste inca o veste buna. Ce mosteneste la Primaria Capitalei

Playtech Playtech,
Nicusor Dan primeste inca o veste buna. Ce mosteneste la Primaria Capitalei

Pare-se ca noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, nu se confrunta cu aceleasi probleme de care s-a lovit Guvernul PNL cand s-a instalat la conducere si anume o mostenire ce consta in datorii, lasata de PSD. Din contra, candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS se bucura de excedent bugetar. Care sunt principalele cheltuieli . continuă pe Playtech

Nicusor Dan: Am votat sa scoatem caracatita de neamuri si de interese din primaria Capitalei VIDEO

Nicusor Dan, candidat la primaria Capitalei, a declarat duminica, inainte de a vota, ca votul de azi poate deschide usa primariei pentru toti bucurestenii.

Reactiile vedetelor la vestea ca Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului

Surpriza la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a castigat alegerile si o va inlocui pe Gabriela Firea in fotoliul de primar. Iata cum au reactionat vedetele la auzul acestei vesti! .

Exit poll alegeri locale 2020. Ce scor au obtinut Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu

Nicusor Dan a castigat Primaria Capitalei, potrivit exit poll-ului realizat de CUSR-Avangarde. Pe locul al doilea se claseaza Gabriela Firea, actualul primar in functie.

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

ALEGERI LOCALE 2020 - Nicusor Dan: Este un moment al revansei, revansa pentru 10 august

Candidatul PNL, USR si PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor, Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita eventuale aglomeratii care s-ar putea forma in orele urmatoare. Este un moment al revansei si este o alegere despre valorile in care credem transmite Dan, in ziua scrutinului. Nu in ultimul rand Nicusor Dan acuza ca in ziua votului continua campania murdara la adresa sa.

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

NICUSOR DAN: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea de pertpetuarea minciunilor de campanie si imprastiere de fake-news-uri, printr-o postare pe Facebook.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Prima actiune va fi demiterea directorului Directiei Juridice. Vreau sa contractam o companie care sa faca un audit la Primaria Generala

Nicusor Dan a anuntat ca prima decizie ca primar general va fi demiterea directorului Directiei Juridice. Acesta a adaugat ca doreste sa fi contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala si institutiile din subordine, insa trebuie sa fie un vot in acest sens in Consiliul General, apoi o procedura de achizitii, deci probabil rezultatele auditului vor veni in maximum 6 luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )