Libnet.ro
UNICEF

10:45

Veste importanta pentru toti romanii. Ce se intampla cu pretul la gaze

Antena3 Antena3,
Veste importanta pentru toti romanii. Ce se intampla cu pretul la gaze

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie a decis ieftinirea gazelor cu peste 5% pentru toti consumatorii in regim reglementat, incepand cu 1 iulie. Comitetul de reglementare al Autoritatii. continuă pe Antena3

Surpriza Samsung pentru toti romanii: cum te bucuri de YouTube ca bogatii

Samsung a pregatit o surpriza insemnata pentru cei care ii folosesc telefoanele. Ai acces gratuit la versiunea pe bani a YouTube. Ce trebuie sa faci? Ti-ai dori un YouTube fara reclame? Ei.

Anunt important pentru toti soferii. Cum poti verifica rapid pretul benzinei si al motorinei, in statiile PECO

Soferii trebuie sa stie asta! A fost lansata platforma Monitorul Preturilor. Acum poti afla foarte simplu cat platesti pentru benzina sau motorina. Ce declara presedintele CC despre noua platforma? Platforma pentru Carburanti. Afla rapid ce pret are benzina si motorina! Platforma pentru Carburanti a fost lansata! Consiliul Concurentei organizeaza, in cursul zilei de luni, o .

Veste proasta pentru Simona Halep inainte de Wimbledon. Eliminare dramatica in semifinale

Simona Halep si Raluca Olaru au fost eliminate dramatic in proba de dublu a semifinalei de la Eastbourne. Constanteanca si-a aflat azi adversara din primul tur la Wimbledon, iar vestea proasta este ca ar putea intalni adversare de top in drumul spre finala acestui turneu. Simona Halep si Raluca Olaru, eliminate in semifinale la Eastbourne .

Ce ura cel mai mult Elena Ceausescu. Motivul pentru care romanii nu au avut televizor color: Tampitii ar putea sa ne multumeasca!

Elena Ceausescu a avut mereu o imagine extrem de nefavorabila in mentalul colectiv, atat inainte de 1989, cat si dupa Revolutie. Pe Nicolae Ceausescu, lumea il mai tolera cat de cat, dar pe sinistra lui sotie, aproape nimeni n-o avea la inima. Si nici nu e greu de inteles de ce. in fond, ce ura .

Veste SOC pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii lor din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Noua Lege a Pensiilor prevede ca romanii cu pensii mai mici de 600 lei vor beneficia de o indemnizatie sociala. Din 2019, pensia minima va creste cu 10 procente, ajungand, de la 640 lei, la 704.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )