Libnet.ro
UNICEF

10:30

Veste proasta pentru PSD. Un senator a fost diagnosticat cu COVID-19

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru PSD. Un senator a fost diagnosticat cu COVID-19

Ion Rotaru, senator si presedintele organizatiei PSD Braila, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ion Rotaru a fost internat de urgenta la Spitalul Matei Bals, din Bucuresti. Vesti proaste pentru PSD. Un senator a fost diagnosticat cu coronavirus Vesti proaste pentru PSD vin de la Braila. Presedintele organizatiei, senatorul Ion Rotaru, a fost depistat ca . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru mii de romani. Toti proprietarii de apartamente trebuie sa afle asta

Statul a esuat in programul de reabilitare a locuintelor pentru atingerea standardele de eficienta energetica impuse de UE. in ultimii zece ani au fost renovate doar 6% dintre cladirile din Romania, insa Guvernul vine acum cu un nou plan care ii va scandaliza insa pe romani. Reabilitarea termica a locuintelor, pe banii locatarilor Proprietarii a .

O noua veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in vacanta in Grecia. Ce sunt obligati sa faca acum

Conform ultimelor informatii Guvernul grec a pus Romania pe lista tarilor permise sa trimita turisti in Grecia in aceasta vara, dar cu anumite conditii, mai ales dupa ce, conform surselor, ar fi 61 de romani descoperiti ca fiind infectati cu noul coronavirus. Dupa cazul romanului, de la inceputul acstei luni, care a fost testat .

Veste proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla acum cu preturile la pompa

Intr-o singura luna pretul combustibilului s-a scumpit cu 2%, astfel ca un plin de benzina costa, astazi, cu 5 lei mai mult decat la inceputul lui iulie. Ce spun expertii despre cresterea ingrijoratoare a preturilor, in continuare. Atentie soferi! Au crescut preturile la pompa Expertii in energie sustin ca majorarea preturilor la pompa este intr-o .

Un senator PSD a fost diagnosticat cu COVID-19

Senatorul PSD de Braila Ion Rotaru a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind internat la Institutul Matei Bals din Capitala.

Ciolacu le da, pe Facebook, o veste proasta lui Victor Ponta si Robert Negoita: Gabriela Firea ii va spulbera!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica ceea ce numeste asa-zisa alianta dintre partidele conduse de Victor Ponta si Robert Negoita si spune ca are pentru cei doi o veste proasta: Gabriela Firea ii va spulbera!. El reafirma sustinerea PSD fata de actualul primar general al Capitalei.

Senatorul PSD, Ion Rotaru, diagnosticat cu covid

Senatorul PSD de Braila, Ion Rotaru, a fost diagnosticat cu COVID-19, fiind internat la Institutul Matei Bals din Capitala, transmite News. ro.

Veste buna pentru milioane de romani. Se dau tichete de la stat pentru toti acesti elevi. Suma este uriasa

Anul scolar 2020-2021 incepe cu vesti bune pentru milioane de parinti, potrivit unui proiect adoptat ieri de catre Senat, in calitate de for decizional. Astfel, mai multi elevi vor primi tichete educationale decontate de stat. Cine a initiat proiectul Initiatoarea progamului Scoala pentru scoala a fost vicepremierul Raluca Turcan, binecunoscuta pentru implicarea intr-o multitudine de .

Veste uriasa pentru utilizatorii Whatsapp. Se intampla in curand

Utilizatorii Whatsapp au parte de o noua schimbare care ii va lua cat de curand prin surprindere. Ce veste uriasa aduce aplicatia? WhatsApp, veste uriasa pentru utilizatorii aplicatiei WhatsApp va putea permite in curand folosirea aceluiasi numar pe mai multe telefoane. Aplicatia extrem de iubita de peste 2 miliarde de utilizatori lunar este una dintre .

Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi. S-a aflat chiar acum

Consiliul UE a numit 14 procurori europeni care vor lucra in subordinea Laurei Codruta Kovesi in cadrul Parchetului European EPPO). Din partea Romaniei, printre procurori desemnati se numara si Catalin-Laurentiu Borcoman, conform site-ului institutiei. Vesti bune pentru Laura Codruta Kovesi. Ce s-a aflat chiar acum Cei 14 procurori europeni, printre care si cel roman, au .

Veste senzationala pentru Ianis Hagi: inca un roman va ajunge in Scotia. Despre cine e vorba

Ianis Hagi o duce foarte bine la Glasgow Rangers, mai ales acum e mai linistit, dupa ce oficialii clubului au platit suma pentru a-l pastra in lot. Dar, conform presei rusesti, s-ar putea sa nu mai fie sungurul roman din echipa condusa de Gerrard. inca un roman va ajunge in Scotia, conform presei rusesti Pana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )