Libnet.ro
UNICEF

17:00

Veste teribila pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la aceste probleme

Playtech Playtech,
Veste teribila pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la aceste probleme

Daca ar fi sa alegi o masina la mana a doua, care-i de incredere si care nu? Clasamentul de acum iti ofera cateva raspunsuri. Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita. continuă pe Playtech

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Schimbare majora in piata auto din Romania. Cat de mare este cresterea pentru aceste masini

In plina pandemie de coronvirus, in primele sapte luni ale anului 2020, romanii au achizitionat 3. 772 de autoturisme ecologice, in fapt, o majorare a vanzarilor de 3,57% fata de aceeasi perioada din 2019, atunci cand numarul achizitiilor a fost de 3. 642 de unitati. Schimbare majora in piata auto din Romania La data de 31 iulie .

DAN BARNA: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, spune ca USR s-a dovedit a nu fi un partid meteoric, ci un fenomen politic spectaculos care nu poate fi ignorat si sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu va putea fi izolata sau tinuta pe marginea scenei politice. Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine: USR e aici sa ramana, e aici sa creasca si e aici pentru a guverna si o sa guvernam a afirmat Dan Barna,la inceputul Congresului online in care USR decide asupra fuziunii cu PLUS, conform news. ro.

Uber, decizie pentru soferii din Romania: ce a anuntat compania

Uber cauta sa-si pastreze colaboratorii, dar si sa-i determine pe acestia sa ofere servicii de calitate si pe viitor. Asa ca a gandit un program special pentru soferi. Uber anunta ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )