Libnet.ro
UNICEF

08:16

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Playtech Playtech,
Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o . continuă pe Playtech

Ultima ora. Ludovic Orban, anunt acid despre majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista

Premierul Orban a declarat in cursul zilei de marti ca va ataca la CCR votul cu privire la dublarea alocatiilor, avand in vedere faptul ca nu exista surse de finantare pentru majorarile in cauza. Acesta a revenit cu un nou atac la adresa PSD prin care il acuza ca baga Romania intr-un haos economic, aceasta .

Anunt de ultima ora! Ludovic Orban: Anul scolar incepe de pe 14 septembrie. Ce reguli vor fi impuse elevilor si profesorilor

Scolile din Romania vor incepe de pe 14 septembrie, a anuntat Ludovic Orban, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. in functie de situatia epidemiologica din fiecare comunitate locala, vor fi stabilite conditii speciale.

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona.

Veste de ultima ora pentru toti soferii: se intampla la pompa cu pretul la benzina si motorina

Anul 2020 ramane cu siguranta in istorie prin fluctuatiile pretului petrolului. Ultimele date ar putea duce catre o veste buna pentru soferi. Pretul la motorina si benzina e.

Nelu Tataru, anunt de ULTIMA ORA despre scoala. Cine trebuie sa poarte masca si la ore

Ministru Sanatatii si alti membrii ai Guvernului pregatesc setul de masuri de preventie necesar pentru protejarea elevilor, odata cu inceperea anului scolar, din 14 septembrie. Conform declaratiilor de ultima ora ale lui Nelu Tataru, documentul urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare, dupa consultarea cu premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis.

Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Ce se intampla din 16 august, cand expira starea de alerta

Anunt de ULTIMA ORA de la Ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a declarat marti ca va propune prelungirea starii de alerta, care expira in 16 august, cu inca 30 de zile. Si premierul Ludovic Orban a precizat ieri ca, cel mai probabil, starea de alerta va fi prelungita.

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu Ludovic Orban si Florin Citu despre rectificarea bugetara. Presedintele sustine declaratii de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va discuta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. Sedinta va incepe de la ora 16. 00, a.

Ludovic Orban prezinta azi in Parlament masurile de siguranta pentru organizarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban va fi prezent azi la plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, de la ora 13. 00, pentru a prezenta un raport referitor la masurile Guvernului impotriva raspandirii COVID-19, in contextul deschiderii anului scolar pe 14 septembrie si organizarii alegerilor locale in 27 septembrie.

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )