Libnet.ro
UNICEF

08:15

Veste teribila pentru toti cei care au WhatsApp: pericolul extrem de grav, dezvaluit abia acum

Playtech Playtech,
Veste teribila pentru toti cei care au WhatsApp: pericolul extrem de grav, dezvaluit abia acum

O amenintare deosebit de grava se raspandeste printre utilizatorii de WhatsApp. Un specialist in domeniu atrage atentia asupra acestei probleme imense. Specialistul in securitate cibernetica. continuă pe Playtech

Veste ingrozitoare pentru toti soferii cu masini pe benzina si motorina: cifrele spun totul, s-a aflat acum

Veste ingrozitoare pentru soferii din Romania care conduc masini clasice, cu motoare pe benzina sau motorina. Pretul combustibilului revine, incet, dar sigur, la nivelurile de dinainte de.

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle: vorbim de miliarde de lei. S-a aflat chiar acum

Un bilant aparte, pentru 2020, arata ce s-a intamplat cu aproape trei milioane de carduri. Cifrele s-ar putea sa te faca sa crezi ca-i vorba de alta tara, dar nu, e vorba despre Romania.

Veste uriasa pentru Romania. Medicamentul care distruge Covid-19 in doua zile ar putea ajunge in spitale: Din 50 de pacienti, n-a ajuns niciunul la ATI

Pandemia cu Covid-19 reprezinta in continuare un risc major pentru sanatatea publica, iar medicii din intreaga lume se afla intr-o cautare permanenta de informatii noi si utile pentru tratarea infectiei cu Covid-19. Alaturi de vaccinul prezent in majoritatea tarilor din lume, un medicament eficient anti-Covid-19 ar parea fi Ivermectina. Vestea cea buna este ca Romania .

Se intampla la bancomate in Romania: toti cei care au card si cont bancar trebui sa afle

Cu siguranta, in ultimul an, si tie ti s-au schimbat anumite obiceiuri. Cand vine vorba de contul bancar, e bine sa stii ce schimbari au aparut. Studiul Digitalizarea sistemului bancar.

Ianis Hagi a primit o veste teribila in Scotia. Anuntul de ultim moment, cine vine la Glasgow

Ianis Hagi a primit o veste teribila in Scotia. Anuntul de ultim moment. Cine vine la Glasgow, cititi in randurile de mai jos. Schimbari la Rangers, echipa lui Ianis Hagi. Se anunta vremuri grele pentru internationalul roman Ianis Hagi, veste teribila in Scotia, scrie playsport. ro. A fost facut un anunt de ultim moment despre cine .

Ministrul Educatiei, veste excelenta pentru profesori. Cati bani ar putea primi pentru orele recuperate

Ministrul Muncii, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul zilei de ieri ca ordonanta privind remunerarea profesorilor pentru recuperarea orelor pierdute a fost prezentata miercuri, in sedinta Guvernului. Potrivit acestuia, suma propusa este motivanta, fiind similar cu plata medicilor. Cati bani vor primi in plus profesorii Momentul redeschiderii scolilor este tot mai aproape, astfel ca autoritatile .

Meteo februarie 2021. Surpriza uriasa in termometre pentru toti romanii. Cand pleaca iarna

ANM a emis prognoza meteo februarie 2021. Desi s-au anuntat schimbari drastice de temperaturi in aceasta saptamana, ANM anunta noi schimbari ale vremii. in urmatoarea perioada, prognoza meteo pentru finalul de ianuarie si inceputul lunii februarie anunta incalzirea vremii si temperaturi ridicate. Meteo februarie 2021, valori ridicate la inceput de luna Ieri, ANM a emis .

Nicusor Dan a reiterat apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Nicusor Dan, primarul general al Bucurestiului, a reiterat, marti, in cadrul unei intalniri, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice. Am.

Nicusor Dan reitereaza apelul catre cei care pot moderniza sistemul de termoficare sa se implice

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, marti, apelul catre cei care pot contribui la modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti sa se implice, dupa ce a avut o noua intrevedere cu reprezentanti ai companiilor din domeniu, transmite Agerpres.

Noi conditii de calatorie in Bulgaria: Testele PCR devin obligatorii pentru toti cei care doresc sa intre in tara

Bulgaria va cere teste COVID-19 negative tuturor persoanelor care sosesc in tara. Calatorii vor fi obligati sa-si faca un test PCR pentru a opri raspandirea variantelor mai contagioase ale coronavirusului. Anuntul a fost facut chiar de premierul bulgar al sanatatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3183 seconds )