Libnet.ro
UNICEF

19:31

Veste trista pentru iubitorii de muzica! Chitaristul uneia dintre cele mai indragite trupe a murit la 61 de ani (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Veste trista pentru iubitorii de muzica! Chitaristul uneia dintre cele mai indragite trupe a murit la 61 de ani (FOTO, VIDEO)

Kevin Stanton, compozitor si chitarist al trupei Mi-Sex, o trupa din Noua Zeelenda, cunoscuta din anii '70 datorita hitului Computer Games, a murit miercuri noapte, dupa ce s-a luptat o perioada lu. continuă pe B1

Sorin Grindeanu anunta o veste extraordinara pentru Romania: Economia a crescut cu 5,7% in primul trimestru al lui 2017

O veste extraordinara pentru Romania, scrie premierul Sorin Grindeanu pe pagina de Facebook, dupa ce Institutul National de Statistica INS) a publicat marti primele estimari privind economia.

Veste buna pentru Romania. Ce se intampla cu economia tarii

Veste buna pentru Romania de la Institutul National de Statistica. Produsul Intern Brut a inregistrat o crestere cu 1,7 procente comparativ cu trimestul anterior si a ajuns astfel, la 5,7%.

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi.

Veste extraordinara pentru bugetari. Minivacanta de cinci zile in perioada 1 iunie - 5 iunie

Veste extraordionar de buna pentru bugetari. Acestia vor beneficia de o minivacanta de cinci zile in perioada 1-5 iunie, potrivit Mediafax. in sedinta de joi, Guvernul urmeaza sa aprobe si ziua.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )