Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste TRISTA pentru toti romanii. Speranta de viata in tara noastra este printre cele mai scazute din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Veste TRISTA pentru toti romanii. Speranta de viata in tara noastra este printre cele mai scazute din Uniunea Europeana

Speranta de viata in Romania este printre cele mai scazute din Uniunea Europeana si, desi a crescut din anul 2000, ramane cu aproape sase ani sub media UE, potrivit raportului Comisiei Europene privind. continuă pe Antena3

Toti romanii cu centrale termice de apartament pe gaz au fost pusi la punct de ISU. Iata ce e obligatoriu sa faci!

Deoarece s-au produs numeroase incendii in septembrie si octombrie asociate cu apropierea iernii. Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a transmis o serie de recomandari care, daca vor fi luate in seama, vor conduce la diminuarea acestor evenimente nefericite. Iata ce obligatii ai daca esi roman si si cenrtala termica pe gaz conform ISU Aceste recomandari .

Propunerea unui secretat de stat pentru toti cetatenii Romaniei: initiativa care a inflamat opinia publica

Cristian Bacanu, secretar de stat in Ministerul Justitiei, a declarat, miercuri, la o dezbatere, despre varianta introducerii unei declaratii de avere pe care toti romanii sa o depuna, in prezent, doar.

Anunt important pentru toti soferii cu abateri rutiere. Cat va fi punctul de amenda de la 1 ianuarie 2010

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt important pentru toti soferii cu abateri rutiere! Punctul de amenda ar putea creste de la 1 ianuarie 2020. Cat va fi? Anunt important! Cat va fi punctul de amenda de la 1 ianuarie 2020 Premierul Ludovic Orban a propus, miercuri, 27 noiembrie, decuplarea cuantumului amenzilor de salariu minim .

inca o mare doamna a teatrului ne paraseste: Carmen Tanase, ANUNT privind PLECAREA DEFINITIVA din Romania! in ce tara se va stabili actrita

Veste trista pentru teatrul romanesc. Actrita Carmen Tanase a anuntat ca are degand sa plece definitiv din Romania.

RAMAS BUN, RONA HARTNER! Vestea trista despre marea actrita a fost confirmata! Fanii sunt devastati

Rona Hartner a venit cu noi precizari despre starea sa de sanatate. VESTE PROASTA PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FACUT ANUNTUL! VA FI ULTIMA OARA Actrita se lupta cu chimioterapia de ceva vreme,.

SE DAU toti banii iNAPOI! Premierul Ludovic Orban a facut ANUNTUL ASTEPTAT de TOTI ROMANII!

Vesti bune pentru zeci de mii de romani! Banii vor fi inapoiati romanilor! Premierul Ludovic Orban a anuntat ca rezolva, in sfarsit, una dintre problemele care macina firmele din Romania inca din iarna.

DECIZIE SOC pentru PENSIONARI! Toti ROMANII care au lucrat iNAINTE de 1 aprilie 2001 sunt GRAV AFECTATI

Vesti proaste pentru romanii care au lucrat inainte de 1 aprilie 2001, in aceste conditii. Pensiile lor vor fi afectate. Anuntul a fost facut chiar de Casa Nationala de Pensii.

ANM face un anunt care vizeaza toti romanii! VREME anormala in Romania

Prognoza meteo pentru joi, 28 noiembrie 2019. Vremea va fi calda pentru sfarsitul lunii noiembrie. Cerul va avea innorari si va ploua indeosebi spre seara si noaptea, in Banat, Crisana, Maramures,.

PIATA DE CAPITAL DIN TARA NOASTRA SI-A CONSOLIDAT RITMUL DE CRESTERE IN PRIMELE 10 LUNI Cresteri pe linie pentru toti indicii cuprinse intre 22 si 40 de procente

Valoarea de piata a companiilor romanesti listate la BVB era de 106,3 miliarde lei, echivalentul a 22,3 miliarde euro Piata de capital din tara noastra si-a consolidat ritmul de crestere la finalul primelor zece luni din acest an, dupa ce toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) si-au pastrat evolutiile puternic pozitive. Indicii care au inclus si dividendele au avut, de departe, cel mai important avans. BET - Total Return BET-TR), care include si dividendele oferite de companiile din BET, a crescut cu 40%, iar BET-XT-TR, care include cele mai tranzactionate 25 de companii, dar si dividendele acordate de acestea, a inregistrat o crestere de 37%. La finalul primelor zece luni, BET-FI, indicele care include cele cinci societati de investitii financiare si Fondul Proprietatea, a crescut cu 22%, se arata intr-un comunicat de presa al BVB.

Veste mare pentru Huawei in America: cum se schimba relatia cu Microsoft

Huawei a primit inca doua saptamani de prelungire a licentei de colaborare cu firme americane. Totodata, sunt firme care au aplicat ca sa poata colabora cu aceasta companie. Si o veste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )