Libnet.ro
UNICEF

12:45

VESTEA care ii afecteaza pe toti romanii: Ce se intampla cu PENSIILE in 2018! Pana cand se mai fac platile...

B1 B1,
VESTEA care ii afecteaza pe toti romanii: Ce se intampla cu PENSIILE in 2018! Pana cand se mai fac platile...

Un proiect PSD prevede ca stagiul de cotizare sa fie redus de la 35 la 20 ani pentru mai multe categorii de pensionari. Proiectul va intra si in dezbaterea Camerei Deputatilor. Este vorba despre un proiect de. continuă pe B1

Guvernul tocmai a facut anuntul care afecteaza milioane de pensionari: Ce se intampla, de fapt, cu toate pensiile de la 1 iulie

Pensiile vor fi majorate cu 10% de la 1 iulie, pensia minima garantata crescand la 640 de lei pe luna. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, in sedinta de Guvern de joi, care a mai declarat.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Curtea Constitutionala face anuntul care ii bulverseaza pe TOTI romanii

Pentru a nu se pune problema unei discriminari pe criterii de sex, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca femeile trebuie sa aiba dreptul sa continue activitatea pana la implinirea varstei.

Arsenie Boca, PROFETIE APOCALIPTICA pentru Romania: DEZASTRUL este aproape! TOTI romanii trebuie sa stie asta

Arsenie Boca a facut profetii cutremuratoare! Parintele a prezis ca un mare oras va fi sters de pe fata pamantului, in urma unui cutremur devastator. Parintele era de parere ca.

Anunt SOC de la DACIA: Prima imagine cu noua masina asteptata de toti romanii!

Veste uriasa pentru soferi! Noul model Dacia va fi lansat in Rusia, la Salonul de la Moscova, acolo unde se va putea vedea prima data SUV-ul de tip BMW X4. Masina va purta emblem Dacia in Europa, dar va pastra.

Vestea care il scoate din minti pe Vladimir Putin. Esec al negocierilor cu inamicul rus

Insurgentii din sudul Siriei au anuntat miercuri esuarea negocierilor cu reprezentanti ai Rusiei, aliata regimului de la Damasc, cu privire la soarta zonelor controlate de rebeli in provincia sudica Deraa, tinta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )