Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vestea diminetii pentru milioane de romani: eMAG face asta cu Banca Transilvania. Anuntul uimitor fix de Black Friday

Playtech Playtech,
Vestea diminetii pentru milioane de romani: eMAG face asta cu Banca Transilvania. Anuntul uimitor fix de Black Friday

De Black Friday, eMAG are si niste produse aparte: servicii Banca Transilvania. Daca chiar ai de toate, poate te intereseaza oferta bancii. Daca ai dorinte cum ar fi achizitionarea unei. continuă pe Playtech

Pericol de moarte pentru milioane de romani. Ce medicamente au disparut din farmacie

Intr-o imagine generala, romanii sunt dependenti de medicamente. Daca in alte tari nimeni nu face uz de ele fara indicatia medicului, romanii sunt obisnuiti sa ia tratamente dupa ureche si sa aiba in casa de toate pentru toata lumea. Din nefericire, lucrurile sunt cu mult mai rele cand bolnavii nu gasesc tratamentul recomandat de medic.

Marcel Ciolacu, veste buna pentru milioane de romani. Ce se va intampla cu pietele inchise incepand de astazi

Liderul PSD, Marcel Ciolacu s-a aratat extrem de nemultumit de reglementarile prin care premierul Orban a inchis pietele care se desfasurau in spatiu inchis, astfel ca, acesta impreuna cu senatorul PSD Daniel Zamfir au semnat un amendament la ordonanta 782019 prin care nu va fi permisa inchiderea pietelor. Ce i-a transmis Ciolacu premierului Orban Liderul .

Selly si 5Gang au dat marea lovitura. Vestea momentului pentru faimosul vlogger

Selly e pe buzele tuturor si acum si-n mintea celor mai multi tineri dupa recentul hit care a reusit sa-i aduca in varful trending. Cu ce veste vine acum celebrul vlogger? Fanii clar se asteptau la una ca asta. Vestea momentului! Selly si 5Gang dau din nou lovitura Din seria: ce-au mai pus romanii pe .

Pierderi uriase pentru fermierii romani, in urma secetei. Ministerul Agriculturii cere fonduri suplimentare la rectificarea bugetara

2020 este un an pandemic, cu efecte devastatoare in plan social si economic. Totodata, este unul dintre cei mai secetosi ani din istoria Romaniei, o realitate dura pentru agricultorii romani. Pentru a mai.

Se intampla de Craciun in toata Europa. Veste proasta pentru milioane de oameni

Mai multe tari din Europa au atras atentia ca nu este cazul ca oamenii sa isi faca planuri de Craciun anul acesta, tinand cont de restrictiile care sunt impuse la nivelul Europei. Se intampla de Craciun in toata Europa De altfel, in Suedia, prim-ministrul a anuntat o serie de restrictii, printre care si limitarea zborurilor .

Lidl face asta in toata Romania: anuntul momentului pentru toti clientii

In cele cateva sute de magazine pe care Lidl le are in Romania se pregateste o surpriza importanta pentru clienti. Acum a fost dezvaluita. Lidl a anuntat ca, din 16 noiembrie, baga in.

Se dau cate 2.500 de lei pentru acesti romani acum. Ce trebuie sa faca pentru ei

Statul continua sa incerce sa gestioneze criza Covid-19, dar problema personalului inca n-a fost rezolvata. Asa ca se incearca atragerea cu bani. Seful Departamentului pentru Situatii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2926 seconds )