Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vestea diminetii pentru toti cei care au masini pe motorina si benzina. Se intampla la pompe chiar acum cu pretul

Playtech Playtech,
Vestea diminetii pentru toti cei care au masini pe motorina si benzina. Se intampla la pompe chiar acum cu pretul

Craciunul a venit mai repede pentru soferi: pretul carburantilor a scazut! Benzina costa mai putin cu 6-7 bani pe litru, in timp ce pretul la motorina standard a scazut cu 8-9 bani pe litru, in medie, din luna august. Veste buna pentru toti cei care au masini pe motorina si benzina: preturile carburantilor auto, in . continuă pe Playtech

Negresa a la chef Sorin Bontea. Reteta simpla pentru toti cei care prefera un desert pacatos

Desi pune in pericol silueta doamnelor, din cand in cand, un desert plin de ciocolata este binevenit. Negresa este alegerea potrivita atat pentru zilele calduroase, putand fi servita alaturi de inghetata de migdale, cat si in anotimpul rece, in compania unui sos de vanilie. Daca preparatul nu va aminteste de nimic din trecut, poate va .

Leacul zilei cu Lidia Fecioru: Se aplica pe spate pentru toti cei care au probleme cu spatele

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne-a spus leacul zilei, sambata, la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3.

Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic. La ce pericol sunt expusi

Un studiu recent, realizat de catre oamenii de stiinta de la Universitatea Pennsylvania din Statele Unite si de la Universitatea Jinan din Guangzhou, China, arata care sunt riscurile pentru utilizarea excesiva a retelelor de socializare in timpul pandemiei. Anunt pentru toti romanii care folosesc retelele de socializare zilnic Studiul care a fost publicat in jurnalul .

Vestea diminetii pentru milioane de soferi: se intampla la pompa cu preturile la benzina, motorina

Anul acesta a fost o binecuvantare pentru soferii cu masini pe benzina si motorina, mai ales in Romania. Preturile au scazut la un nivel comparat cu ce se intampla in urma cu 10 ani.

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul .

Incendiu la locomotiva unui tren de marfa care transporta motorina, in gara Sinaia

Locomotiva unui tren de marfa care transporta motorina, a luat foc, in gara din Sinaia. Pompierii au intervenit la fata locului pentru stingerea incendiului. in urma incendiului, nu au fost victime. La fata.

O locomotiva care transporta motorina a luat foc

Incidentul s-a petrecul in jurul orei 9. 02, unde o locomotiva care transporta motorina a luat foc in.

Ce se intampla cu pretul gazelor. Toti romanii care stau la bloc trebuie sa afle asta

Bursa Romana de Marfuri a trimis un comunicat de presa prin intermediul caruia informeaza cetatenii ca, la inceputul anului, pretul la gaze s scazut cu 38%, iar volumul tranzactionat in semestrul III a fost mai mare decat in primele sase luni. Ce se intampla cu pretul gazelor Atat eliminarea prevederilor ordonantei 114, cat si liberalizarea .

Noi restrictii pentru cei care vin in Romania. Cum se va putea evita izolarea de 14 zile

Noi restrictii pentru cei care calatoresc in Romania. Din cauza exploziei cazurilor de coronavirus, cei care intra la noi in tara vor trebui sa respecte anumite reguli.

Basescu, atac dur la adresa iresponsabilului de la Cotroceni si inconstientului vesel de la Victoria: imping lucrurile inainte, fara urma de mila pentru niste amarati care vor fi victime sigure

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Ludovic Orban, spunand ca sacrifica un popor, in goana dupa popularitate si voturi, fara scrupule, fara urma de mila pentru niste amarati care vor fi victime sigure. El sustine ca daca cei doi iresponsabili tin sa desfasoare alegerile parlamentare pe 6 decembrie, trebuie luate imediat masuri precum inchiderea gradinitelor, scolilor si a universitatilor sau inchiderea teatrelor, cinematografelor, restaurantelor mall-urilor si reducerea la maxim a transportului public.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )