Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea momentului de la Lidl: toti clientii din Romania trebuie sa afle

Playtech Playtech,
Vestea momentului de la Lidl: toti clientii din Romania trebuie sa afle

Lidl Romania a venit cu un anunt important pentru clienti. Totodata, e bine sa-ti reamintesti ca poti folosi aplicatia magazinului ca sa profiti de diverse oferte la mii de. continuă pe Playtech

Transport gratuit pentru elevi. Anuntul care vizeaza toti tinerii din Romania

Decizie: elevii din invatamantul preuniversitar acreditatautorizat vor beneficia de gratuitate la servicii publice de transport local si judetean, de orice fel, pe durata intregului an. Prevederile au fost adoptate miercuri de Senat, prin amendarea Legii educatiei. Pentru a intra in vigoare mai trebuie promulgate de presedintele Klaus Iohannis. Pana atunci, ar putea fi contestat la .

Consiliul Elevilor a facut marele anunt. Cursuri online pentru toti elevii din Romania

In contextul majorarii numarului de persoane infectate cu noul coronavirus, Consiliul National al Elevilor este de parere ca scolile ar trebui sa inceapa pregatirile pentru tranzitia la educatia exclusiv online. Anuntul facut de CNE. Cursuri online pentru toti elevii Din cauza faptului ca ne aflam pe un trend ascendent al numarului de infectari cu noul .

Veste buna pentru toti elevii din Romania: vor putea calatori gratuit, cu cateva mentiuni importante

Printr-un amendament la legea educatiei adoptat de Parlamentul Romaniei, toti elevii din invatamantul preuniversitar beneficiaza de transport gratuit, in anumite conditii. Cea mai buna.

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta: luna octombrie aduce schimbari majore, se schimba totul

Luna octombrie a venit cu schimbari majore pentru toti soferii din Romania. Anuntul-surpriza a fost facut de DRPCIV - DirectiaRegim Permise de Conducere si inmatriculare a.

Soferii din Romania trebuie sa afle urgent asta: unde e cea mai ieftina benzina sau motorina

Daca ai masina pe benzina si motorina, sigur cauti cel mai ieftin combustibil. Din fericire, avem date pentru Romania ca sa stii ce sa alegi. O veste buna pentru soferi, in 2020, a fost.

(P) PRIMER: Romania trebuie sa-si faca urgent stocuri de rezerva de medicamente pentru a trece cu bine peste sezonul rece

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER): Romania trebuie sa-si faca urgent stocuri de rezerva de medicamente pentru a trece cu bine peste sezonul rece in care va aparea si noul val de infectii cu SARS-CoV-2. in lipsa acestor stocuri ne vom afla din nou in situatia din primavara, cand lipseau medicamente banale din spitale si farmacii.

Producatorii de Medicamente: Romania trebuie sa-si faca stocuri de rezerva de medicamente pentru raceala, gripa si COVID-19

Romania trebuie sa-si faca urgent stocuri de rezerva de medicamente pentru a trece cu bine peste sezonul rece, in care va aparea si noul val de infectii cu SARS-CoV-2. in lipsa acestor stocuri, ne vom afla din nou in situatia din primavara, cand lipseau medicamente banale din spitale si farmacii, au transmis oficialii Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER).

Cutremur in spitalele din Romania. Ludovic Orban, decizie radicala cu privire la pacientii bolnavi de COVID-19: Nu trebuie sa intre in ATI oricine

Sistemul sanitar din Romania se apropie de colaps, data fiind explozia cazurilor de COVID-19 intr-un timp foarte scurt. in cadrul sedintei de Guvern desfasurata ieri seara, Ludovic Orban i-a solicitat ministrului Sanatatii mai multe aspecte importante, precum si reevaluarea si gestionarea mai atenta a paturilor de la ATI. Ce s-a discutat in cadrul sedintei de .

Alimentele care iti elimina calciul din organism. Trebuie sa te feresti de ele, mai ales in pandemie

Care sunt alimentele care te ajuta sa ramani fara calciu? Ce trebuie sa consumi si de ce trebuie sa te feresti? Vremurile pe care le traim au in prim-plan sanatatea. Cum sa ai mai mare grija de tine si ce trebuie sa ai in meniul tau zilnic? Ce trebuie sa consumi? Alimentele care iti elimina .

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )