Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Playtech Playtech,
Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform . continuă pe Playtech

Distanta Marte - Pamant este cea mai mica din ultimii 17 ani. Planeta Rosie se vede foarte bine pe cerul noptii chiar si cu ochiul liber

Marte nu a mai fost atat de aproape de Terra din 2003, iar acest lucru se va repeta abia peste 17 ani. Evident ca nu vorbim de o distanta mica, 62 milioane km, dar planeta s-a putut vedea foarte bine pe cerul noptii in ultimele zile, fiind vizibila foarte aproape de Luna. Distanta medie dintre cele doua planete este 225 milioane km, dar maximul depaseste 400 de milioane km din cauza orbitelor eliptice.

Este oficial. O localitate din Romania a intrat in carantina incepand de astazi. Oamenii pot sa iasa din casa doar cu declaratie pe propria raspundere

Explozia cazurilor de COVID-19 pune stapanire pe toata Romania. incepand de astazi, o localitate din Galati a intrat in carantina, dupa ce rata de infectare a depasit limita maxima admisa. Oamenii de acolo nu mai pot sa circule fara declaratie pe proprie raspundere. Oamenii sunt paziti de forte MAI Inevitabilul s-a produs, iar carantinarea pe .

Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Piata de aplicatii pentru mobil este in crestere, iar pandemia de coronavirus a avut un cuvant greu de spus in asta. intr-un top al celor mai profitabile aplicatii pe mobil, TikTok este pe.

EXCLUSIV A fost cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, iar acum are sectiile ATI abia la 50% din capacitate. Judetul care s-a blindat pentru iarna

Judetul Suceava a fostcel mai mare focar de COVID-19 din Romania. Autoritatile raportasera in primavarapeste 2. 000 de cazuri zilnice, iar personalul medical a fost aproape tot infectat cu SARS-COV-2.

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Aluat fraged de placinta, cea mai simpla reteta pentru un desert delicios! VIDEO

Una dintre deserturile preferate toamna este placinta cu mere, iar bucatarii spun ca succesul unei tarte consta in reusita aluatului fraged. Aceasta este cea mai simpla reteta pentru o placinta delicioasa. Cea mai simpla reteta pentru aluat fraged de placinta Desi pare un lucru simplu, prepararea aluatului fraged de placinta poate deveni cu adevarat ceva .

ANAF a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur. Este cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din.

Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi. Explicatia bizara a unui doctor

Multi si-au pus intrebarea care este cel mai bun mod de a muri. Un medic britanic a scris recent un material in care spune ca Moartea din cauza cancerului este cea mai buna. Care este cel mai bun mod de a muri, fara sa te sinucizi Un fost editor al British Medical Journal BMJ) a .

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

Tablele interactive, la mare cautare in pandemie. Cu cat ar putea creste in continuare piata de smartboard-uri din Romania

Piata de smartboard-uri din Romania va inregistra in acest an o crestere de 20% fata de 2019, datorita cererii generate de pandemia de coronavirus, sunt de parere specialistii Vestel Romania, companie care activeaza in domeniul productiei, dezvoltarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )