Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vestea socanta care a lovit ca un trasnet: Din pacate i-a omorat pe toti...

B1 B1,
Vestea socanta care a lovit ca un trasnet: Din pacate i-a omorat pe toti...

Misterul disparitiei avionului MH370 Malaysia Airlines a fost rezolvat, considera expertii in aviatie. Se pare ca cei 239 de pasageri si echipajul zborului au fost victimele unui act criminal deliberat al. continuă pe B1

Vestea trista care a ZGUDUIT Romania: din pacate, marele artist indragit de toti romanii A MURIT... Lumea artistica e devastata...

Lumea muzicala romaneasca e zguduita de o noua tragedie. Unul din membrii legendarei formatii Rosu si Negru, Paul Popi, a incetat joi din viata. Artistul s-a stins la doar 61 de ani, din cauza unor.

Din pacate este adevarat: Informatii de ultima ora despre boala de care sufera Mihai Bendeac! Nu se poate trata... (FOTO)

Mihai Bendeac a dezvaluit ca sufera de o boala despre care putini stiu si pe care nu o poate trata. Actorul a postat pe Facebook un mesaj in care explica cum a.

A pierdut lupta... Din pacate este vorba despre Andra: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Andra, in varsta de 31 de ani, nu mai are silueta de invidiat cu care ne-a obisnuit in urma cu cativa ani. Artista a fost surprinsa recent intr-o zona din Bucuresti, iar aparitia nu a fost una.

A pierdut lupta... Din pacate este vorba despre ANDRA: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Andra, in varsta de 31 de ani, nu mai are silueta de invidiat cu care ne-a obisnuit in urma cu cativa ani. Artista a fost surprinsa recent intr-o zona din Bucuresti, iar aparitia nu a fost una.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta veste trista zguduie familia: Din pacate, iubitul artistei...

Ionela Prodan a fost extrem de discreta cu viata ei personala. Artista, care s-a stins din viata in luna aprilie, a fost casatorita cu politistul Traian Tanase. Acesta a murit in 1992, cand fiica lor.

SOC: Inna s-a prabusit pe scena si a fost dusa de urgenta la spital. Din pacate mediciii... (FOTO, VIDEO)

Scena pe care Inna canta la Instanbul s-a prabusit, cauzandu-i rani cantaretei. Astfel, Inna a fost transportata la spital, informeaza B1 Tv. Adunity_78455 Romanca sustine un turneu in Turcia si.

Mihai Traistariu a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de...

Mihai Traistariu a fost foarte afectat de faptul ca Romania nu s-a calificat in finala Eurovision din acest an si a blamat modul in care s-a votat la Selectia Nationala de anul acesta. De asemenea acesta a.

Este informatia momentului: Dan Voiculescu, internat de URGENTA la spital. Din pacate...

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost internat, marti, de urgenta, potrivit unor surse apropiate ale barbatului. Acesta a mai fost internat de urgenta si inainte de eliberarea conditionata, din cauza unei.

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre Cristian Topescu. Fiica sa a facut anuntul DUREROS

Legendarul comentator sportiv Cristian Topescu se afla in continuare in stare extrem de grava la Spitalul Elias din Capitala unde a fost internat in urma cu cateva zile. Fiica acestuia, jurnalista Cristina.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )