Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vesti bune din Italia! Francesco Totti a scapat de COVID-19

România Liberă România Liberă,
Vesti bune din Italia! Francesco Totti a scapat de COVID-19

Legendarul fotbalist italian Francesco Totti a anuntat vineri pe Instagram ca s-a vindecat de corona. continuă pe România Liberă

Vesti bune pentru fermierii romani! Adrian Oros va modifica modul in care se fac achizitiile publice pentru programul Laptele si cornul

Vesti bune pentru fermierii romani! Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, sustine ca va modifica modul in care se fac achizitiile publice pentru programul laptele si cornul, astfel incat sa fie favorizatii producatorii locali.

Vesti bune pentru copii. :) Fauci spune ca Mos Craciun are imunitate innascuta la Covid

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din SUA, a declarat ca Mos Craciun are imunitate innascuta si nu va aduce Covid-19, relateaza USA Today.

Noi vesti bune in lupta cu pandemia: Vaccinul COVID-19 al chinezilor de la Sinovac a declansat un raspuns imun rapid

Vaccinul experimental COVID-19 al companiei Sinovac Biotech CoronaVac a declansat un raspuns imun rapid, dar nivelul anticorpilor produsi a fost mai mic decat la persoanele care si-au revenit din boala, au ar.

COVID-19. Testare in masa in regiunea Tirolul de Sud din Italia

Dupa Austria si Slovacia, si Tirolul de Sud anunta testarea in masa a populatiei. Regiunea autonoma din nordul extrem al Italiei a inceput sa-i testeze pe locuitori pentru Covid-19. Campania se desfasoara p.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )